Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Zonnepanelen opgewekte energie terugleveren

Op het moment dat u geen elektriciteit verbruikt maar uw zonnepanelen wel energie opwekken, kunt u  de energie terugleveren aan het elektriciteitsnet. Energieleveranciers betalen u hiervoor een terugleververgoeding, welke verrekend wordt met de energierekening. Dat noemen we salderen. Het is daarom niet gek dat stroomleveranciers niet zo blij zijn met het via zonnepanelen terugleveren van energie. Bij de aanschaf van zonnepanelen helpen we  meteen even bij het aanmelden van uw systeem bij de netbeheerder, want u maakt geen aanspraak op een vergoeding als u dit nalaat.

Elke energiemaatschappij hanteert andere tarieven en regels voor het terugleveren van energie. Het loont dus zeker om de verschillende maatschappijen te vergelijken en desgewenst over te stappen naar een leverancier met een gunstigere terugleververgoeding.

Is ue elektriciteitsmeter wel geschikt?

Het is ook belangrijk om erachter te komen of uw elektriciteitsmeter wel geschikt is voor het registreren van de teruggeleverde energie. We checken dat graag even voor u, maar u kunt het ook navragen bij uw stroomleverancier. Let wel op, laat u zich niet door de energiemaatschappij verleiden tot de aanschaf van een nieuwe digitale meter! De meeste draaischijfmeters of ferrarismeters zijn in staat terug te draaien en de teruglevering zo te registreren.

Hulp nodig?

Heeft u meer vragen over het via zonnepanelen terugleveren van energie? Wij helpen u graag verder. Of bent u  enthousiast geworden en wilt u een duurzaam energiesysteem bij u thuis of op uw bedrijf laten installeren? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden en ontzorgen u volledig op het gebied van zonnepanelen. Van het eventueel verwisselen van de meter tot aan het aanmelden van de zonnepanelen bij uw energieleverancier. Bovendien kunt u kosteloos gebruik maken van onze service waarbij wij u  helpen met de formulieren voor de BTW-teruggave!

infrarood warmtepanelen

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!