F.A.Q. - Veelgestelde vragen

In sommige gevallen is een directe aankoop van een zonnepanelensysteem geen optie. In die gevallen kunt u kijken naar verantwoorde mogelijkheden voor de financiering van zonnepanelen. Bij EVO Energie werken we samen met gerenommeerde banken en hebben we een tweetal partijen geselecteerd die voor onze klanten de meest gunstige aanbieders zijn.


Financiering zonnepanelen voor particulieren

Voor de financiering van zonnepanelen voor particulieren werken we samen met GreenLoans, een dochteronderneming van ABN Amro. GreenLoans maakt het mogelijk om de kosten te spreiden over meerdere jaren en zonnepanelen zo aantrekkelijker te maken en het zelf opwekken van groene energie te stimuleren. Bovendien betreft het hier vaak een investering in duurzame woningverbetering en is het in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar!

001 Tag

Waarom GreenLoans?

  • Afstemming op uw investering
  • Vaste looptijd
  • Vaste rente
  • Vervroegd aflossen tegen 1% kostenvergoeding
  • Geld groen besparen
  • Transparant
  • Geen kleine lettertjes of verborgen kosten in de voorwaarden

U heeft wel een koopwoning nodig, u bent tussen de 21 en 70 jaar oud en hebt een vast inkomen nodig dat niet bestaat uit zelfstandigheid of ZZP, maar uit een vast dienstverband, een jaarcontract, pensioen, AOW of een WAO / WIA uitkering.

Meer weten? Bekijk de website van Greenloans.


Zakelijke financiering zonnepanelen

Voor een zakelijke financiering van zonnepanelen werken we graag samen met DLL. Zij bieden de mogelijkheid om de kosten te spreiden en te investeren in groene energie voor op kantoor. Dat doet DLL voor ondernemingen, scholen, bedrijven, stichtingen en andere instellingen. De mogelijkheden bestaan onder andere uit de financiering van zonnepanelen en de aanschaf van LED verlichting. En wist u ook dat de overheid u eventueel helpt met de SDE+ subsidie?

Bekijk de website van DLL voor meer informatie.

Gratis zonnepanelen locatiescan?

Doe de vrijblijvende locatiescan en ontdek wat duurzame energie in de vorm van zonnepanelen voor u kan betekenen!

Bekijk onze projecten

Schuin dak montage met 12 zonnepanelen

In Doetinchem heeft Evo Energie de klant voorzien van een schuin dak montage met 12 zonnepanelen. Hierbij is er gebruik gemaakt van Sunpower E19-320-BLK met Enphase mico-omvormers. Op deze locatie is er gekozen om de zonnepanelen niet op het dak van het huis te plaatsen maar op het dak van de naastgelegen schuur.

Zonnepanelen Doetinchem 1024x683

Grondopstelling met 15 zonnepanelen

In de gemeente Druten heeft Evo Energie de klant voorzien van een grondopstelling met 15 zonnepanelen. Wij hebben hierbij de klant geadviseerd om te kiezen voor URE full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers. De klant kan hiermee totaal 4650 Watt piek opwekken.

De wens van de klant was dat het onopvallend zou zijn en toch voldoende rendement zou leveren. Er is gekozen om de grondopstelling mooi weg te werken achter een zelf geplaatste heg. Hierdoor is de opstelling mooi geïntegreerd in het landschap en levert het een goed rendement.

Grondopstelling 15 Zonnepanelen 1024x684

Grondopstelling in wadi met 24 zonnepanelen

Evo Energie heeft weer een leuk nieuw project afgerond in de gemeente Oude IJsselstreek. Ditmaal  met een grondopstelling van 24 zonnepanelen op een schuin deel in de tuin van de klant. Hierbij is er gebruik gemaakt van URE  full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers en het Evo Excellent Earth montagesysteem. De klant heeft hiermee een totaal vermogen van 7.440 Watt piek. Voor deze locatie is er gekozen om de ondergrond voor de grondopstelling 50 cm uit te graven. Hierdoor is de opstelling netjes weggewerkt en is deze mooi geïntegreerd in het Achterhoekse landschap.

De Heurne 11 1024x684