Vanwege de enorme drukte voor het leveren van zonnepanelen, is de wachttijd voor een offerte of offerte gesprek opgelopen tot 5 weken.
Tijdens de bouwvakvakantie komen hier 3 weken bij. Onze excuses voor het ongemak wij hopen u spoedig weer sneller van dienst te zijn. Attentie!! Van 1 augustus tot en met 7 augustus is de showroom gesloten. Tijdens de bouwvak van 25-07 t/m 13-08 zijn we op zaterdagen gesloten.
Vanwege de enorme drukte voor het leveren van zonnepanelen, is de wachttijd voor een offerte of offerte gesprek opgelopen tot 5 weken.
Tijdens de bouwvakvakantie komen hier 3 weken bij. Onze excuses voor het ongemak wij hopen u spoedig weer sneller van dienst te zijn.
Attentie!! Van 1 augustus tot en met 7 augustus is de showroom gesloten. Tijdens de bouwvak van 25-07 t/m 13-08 zijn we op zaterdagen gesloten.
Zonnepanelen AGEM en diverse gemeenten in de Achterhoek
Zonnepanelen actie AGEM en diverse gemeenten in de Achterhoek
8 januari 2021
Actievoorwaarden Jubileum
11 mei 2021

Jubileum 12,5 jaar Evo-Energie!

Evo-Energie bestaat 12,5  jaar!

 

Wie jubileert trakteert!

Evo Energie bestaat deze maand 12,5 jaar! Uiteraard willen we dat samen met u vieren!

Bestelt u bij ons tijdens onze jubileumactie een compleet zonnepanelensysteem dan ontvangt u automatisch € 250,- korting op de order. Daarnaast maakt u kans op een gratis infrarood terrasverwarmer  (t.w.v. €289,-. )

2 x per maand verloten wij deze terrasverwarmer onder onze klanten die, tijdens de jubileumactie, zonnepanelen hebben aangeschaft. Deze periode loopt van 1 mei tot 1 november 2021.

 

Kijk op www.evo-energie.nl/wie-jubileert-trakteert/ voor de actievoorwaarden.