Montage systemen voor campers, caravans, boten en bussen

Wanneer u zonnepanelen wilt plaatsen op uw camper, caravan, boot of bus, heeft u bevestigingsmaterialen nodig. Wij van Evo energie hebben na enige ervaring gekozen voor een montage systeem waarbij de panelen horizontaal worden geplaatst.

Een van de belangrijkste voordelen van horizontaal geplaatse panelen, is dat er geen rekening hoeft worden gehouden met het opzetten, parkeren of aanleggen van uw camper, caravan, boot of bus. Naast het gemak dat u na de installatie van de panelen, geen paneel meer schuin hoeft op te stellen, heeft u in Nederland al standaard 80% rendement op uw paneel. Wanneer er richting het zuiden wordt gereisd met het systeem, zal dit rendement alleen maar oplopen. Dit komt doordat de zon in het zuiden steeds dichter bij de 90 graden komt.

Als eerste is het natuurlijk belangrijk dat de installatie op het dak waterdicht is. Naast het waterdicht zijn van de installatie, is het ook belangrijk dat het paneel zo dicht mogelijk op het dak wordt geplaatst. Doordat de panelen zo dicht op het dak zijn geplaatst, kunnen wind en water er geen grip op krijgen. Vooral boten die wel eens last hebben van flinke golven en winden krijgen hierdoor geen last van schade door de installatie van de panelen.

infrarood warmtepanelen

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!