Wat is Evo Professional?

Evo Professional is ons nieuwe programma voor distributeurs en installateurs. Hier kunt u dealer worden van onze Evo Excellent montagesystemen en onze producten direct bij ons afnemen. Op deze pagina vindt u meer informatie over de Evo Excellent producten en de toegevoegde waarde die ze u en uw klanten bieden. Waar wacht u nog op?

Evo Excellent montagegemak Evo-exe-roof en Evo-exe-earth

Montagegemak

Snelle en eenvoudige montage levert u tijdwinst op, die u kunt doorrekenen in uw marges.
Evo Excellent bestelgemak

Bestelgemak

Minimale aantal componenten benodigd per paneel: optimaal bestelgemak.
Evo Excellent kwaliteit van onze montagesystemen Evo-exe-roof en Evo-exe-earth

Kwaliteit

Enkel de beste materialen met lange levensduur. Altijd 25 jaar garantie.
Evo Excellent duurzaamheid van onze montagesystemen Evo-exe-roof en Evo-exe-earth

Duurzaamheid

Evo Excellent is 100% recyclebaar en duurzaam geproduceerd, met een minimum aan aluminium. Bovendien Made in Holland.

EVO EXCELLENT EARTH

Evo professional Excellent montagesystemen

Evo Excellent Earth

In alle eenvoud een Evo Excellent montagesysteem voor in het open veld of in de tuin. In 95% van de gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Het minimale aantal onderdelen zorgt ervoor dat het met optimaal montagegemak te monteren is. Een esthetische oplossing die bovendien op duurzame wijze geproduceerd is met volledig recyclebare componenten, zonder in te boeten aan kwaliteit. De voordeligste en kwalitatief beste oplossing voor uw klant. Door zijn montagegemak snel te installeren en indien gewenst kunnen wij deze montage ook voor u verzorgen. Inclusief 25 jaar garantie. Kies daarom nu voor dealerschap van Evo Excellent montagesystemen.

EVO EXCELLENT PARTS

Evo professional Excellent Secure veiligheidsblok tegen diefstal

Evo Excellent Parts

Losse montage materialen, ter aanvulling van uw grijpvoorraad en extra materialen voor selling-up naar uw klant. Zo is het Evo Excellent Secure blok een extra beveiliging tegen diefstal van zonnepanelen . Dit biedt uw klant de zekerheid dat de gelegenheidsdief er niet zomaar met de zonnepanelen vandoor kan gaan. Kosten hiervan zijn erg gunstig en hiermee geeft u uw klant extra geruststelling. Een uniek product met een groot voordeel, voor een bescheiden prijs. Dit is onder anderen één van de voordelen van Evo Excellent montagesystemen.

EVO EXCELLENT ROOF

Basiscomponent Evo Excellent Roof voor platte daken, standaard met ballast erin verwerkt

Evo Excellent Roof

Een snelle, betrouwbare en duurzame oplossing voor op platte daken en op harde ondergronden. Door het minimale aantal componenten behaalt u maximaal rendement tijdens de montage. Ballast is reeds in de sokkel verwerkt en daarmee voor 95% van uw projecten voldoende gewicht. Dat wil zeggen dat u geen losse tegels als ballast op het dak van uw klanten hoeft te leggen. Portrait en landscape configuraties zijn met hetzelfde montagesysteem eenvoudig uit te voeren. Geen extra aanpassingen nodig. Inclusief 25 jaar garantie. Vraag gewoon het Evo Excellent dealerschap aan!

 

EVO EXCELLENT SAFETYCONTAINER

Evo professional Excellent Safetycontainer, veiligheids container voor achter zonnepanelen

Evo Excellent Safetycontainer

Een duurzaam product voor bescherming van de bekabeling en elektronische componenten onder de panelen. In tegenstelling tot tie-wraps, die naar verloop van tijd broos worden, losbarsten en in het milieu terechtkomen, is de Evo Excellent Safetycontainer voor de volle levensduur van uw zonnepanelensysteem een onderhoudsvrije oplossing. Dit product is volledig recyclebaar ABS, stootvast en bestand tegen koude en warmte. Met Evo Excellent montagesystemen heeft u een voorsprong op uw concurrenten.

Distributeur of installateur van Evo Excellent producten worden?

  Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

  Onze projecten:

  Kasteel de Kelder

  Kasteel de Kelder

  Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

  Panelen tuin Horssen

  EVO Excellent Earth

  Zonnepanelen in de tuin geplaatst en het is onderdeel van het ontwerp.

  halle 30 poly panelen

  Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

  Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

  Schrijft u zich nu in
  voor onze nieuwsbrief!