Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Video materiaal van Evo-energie B.V.

Op deze pagina vindt u onze video collectie terug die in de loop van de tijd zijn geproduceerd door ons. Zoals een professionele bedrijfsvideo en deelname aan TV programma’s zoals onlangs bij SBS 6. Waarin we in  het onderdeel, Lodewijks groene geluk een bijdrage hebben geleverd aan een mooi duurzaam initiatief van hem.

zonnepanelen arnhem

Bezoekadres

Openingstijden zonnepanelen showroom:

Maandag: 12:30 – 17:30
Dinsdag t/m Vrijdag: 8:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 12:30

Wat willen we bereiken?

We hopen zoveel mogelijk mensen en ondernemingen te voorzien van duurzame energie om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. We hebben een scherp oog voor innovatie en zijn erop gericht dat iedereen gebruik kan maken van de mogelijkheden voor duurzame energie. Pas als onze klanten tevreden zijn met het resultaat, dan zijn wij dat ook.

Ontdek de showroom van EVO Energie

EVO Energie beschikt als enige in de regio over een eigen showroom. U kunt er functionerende zonnestroomsystemen, losse zonnepanelen, LED verlichting en infrarood verwarming  bekijken en beleven. Kom bij ons langs in Doetinchem, drink een bakje verse koffie en laat u inspireren door het assortiment!

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze specialisaties:

null

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

null

SunPower COM panelen

Voor Projecten zijn de SunPower panelen steeds vaker de reden waarom de klant voor Evo energie kiest.

null

SunPower Maxeon 3 375Wp

Zonnepanelen op een schuin dak met metalen dakpanplaten.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!