Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Zonnepanelen in de tuin

Maak gebruik van zonnepanelen in de tuin en bespaar op je energierekening! EVO Energie kent een aantal zonnepanelen met een hoog rendement welke op ons eigen, unieke montagesysteem in de tuin geplaatst kunnen worden. Het systeem, EVO Excellent, is uitermate geschikt voor een voordelige veldopstelling, maar kan ook moeiteloos gemonteerd worden op een plat dak van bijvoorbeeld een garage, carport of tuinhuis. Zelfs panelen op pergola’s en prieeltjes zijn geen probleem

Kortom, in iedere situatie zorgt EVO Energie dankzij haar unieke montagesystemen voor efficiënte zonnepanelen in de tuin. Het systeem heeft daarbij een minimalistische uitstraling en gaat praktisch levenslang mee. De componenten zijn namelijk gemaakt van nylon- en glasvezelversterkt aluminium en RVS, met minimale ecologische voetafdruk.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat je adviseren of doe de vrijblijvende locatiescan en ontdek wat zonnepanelen in de tuin voor jou kunnen betekenen.

Voordelen constructie van zonnepanelen in de tuin

De door ons gebruikte constructie kan in praktisch iedere tuin geïnstalleerd worden. En door het feit dat de losse zonnepanelen zowel in landscape als portrait positie naadloos gemonteerd kunnen worden, kan het systeem moeiteloos over bobbels en andere obstakels op het dak geplaatst worden. Daarbij biedt EVO Excellent altijd ruimte onder de panelen, waardoor niet alleen de opbrengst van zonnepanelen in de tuin omhoog gaat, maar er ook ruimte is voor extra componenten als optimizers en micro-omvormers. Bovendien werken we met onze milieuvriendelijke en weerbestendige EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER de bekabeling en micro-omvormer  mooi weg!

Enthousiast geworden over zonnepanelen in de tuin?

Enthousiast geworden over onze zonnepanelen set in de tuin en over het unieke montagesysteem dat wij gebruiken? We beschikken over eigen gecertificeerde monteurs die een zonnepanelensysteem graag bij je komen plaatsen. Bovendien fungeert EVO Energie ook als groothandel voor andere installateurs. Neem contact met ons open vraag naar de mogelijkheden.

zonnepanelen in de tuin

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!