Een accu (batterij) voor zonnepanelen

Bij het kopen van een accu voor zonnepanelen zijn er verschillende zaken van belang. Welke accu-capaciteit heb ik nodig? Wat zijn de betrouwbare merken? Is de accu compatibel met mijn omvormer? Dit zijn allemaal vragen die een toekomstige eigenaar zichzelf kan stellen.

Sommige van uw vragen zullen op deze pagina beantwoord worden. Voor aanvullende vragen of informatie kunt u Evo Energie altijd contacteren op ons telefoonnummer 0314 – 360757 of via ons contactformulier.

zonneenergie opslaan, accu zonnepaneel, batterij opslag, accu opslag

Welke accu (batterij) voor zonnepanelen is geschikt?

Evo Energie raadt de veilige en betrouwbare Enphase AC Battery aan als gepaste accu hiervoor. Deze is speciaal gecreëerd om zonnepanelen te voorzien van constant en betrouwbaar vermogen. Dit gebruikt de accu om de verkregen energie op te slaan.

De accu wordt geïnstalleerd met een plug and play systeem. Eenvoudig door 1 persoon uit te voeren. Daarnaast kan de Enphase AC Battery aangesloten worden op traditionele wisselstroom in uw woning. Dat betekent een nog bredere toepassing.

Geen onderhoud en lange garantie

De opslagcapaciteit is maar liefst 1,2 KWH op Lithium-ijzerfosfaat basis. Dat heeft als voordeel dat de accu een langere levensduur heeft en weinig tot geen onderhoud behoeft. Tevens biedt het extra veiligheid en een verbeterde laad-efficiëntie.

Op de Enphase AC Battery wordt maar liefst 10 jaar garantie gegeven. Daardoor kunnen wij voorzien in een langdurige kwaliteitsbelofte naar u.

Evo Energie staat voor kwaliteit, goede verhouding van prijs & kwaliteit en advies op maat. Neem contact op met een van onze experts. Dan kijken we samen naar de beste invulling van uw wensen met betrekking tot een accu voor zonnepanelen. Ook kunt u de brochure of onze productpagina’s bezoeken voor informatie.

Meer weten over wat accu’s en zonnepanelen voor u kunnen betekenen? Bel ons dan en wij staan u graag te woord.

NEEM CONTACT OP