Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Hans en Martin Jonker, oprichters van Evo Energie. We zijn al jaren betrokken bij allerlei activiteiten met betrekking tot het milieu. De effecten van de opwarming van de aarde dreef ons er toe steeds meer actief de worden in het kenbaar maken van de daarbij behorende gevolgen. Gevolgen voor vandaag, maar vooral ook voor die van morgen.

Onze belangrijkste vraag: hoe kunnen we een positieve bijdrage leveren voor het behoud van de mens en natuur? Na veel lezen en kijken naar geselecteerde programma’s over global warming besloten we ons te focussen op het onderwerp duurzame energie. Als zoons van een ondernemer hebben we in 2008 onze baan opgezegd en gingen we de uitdaging aan met een eigen, unieke onderneming: Evo Energie.

Evo Energie showroom, zonnepanelen showroom
Dru In Ulft

Dru in Ulft

In Ulft heeft Evo Energie voor de opdrachtgever gemeente Oude IJsselstreek een project gerealiseerd met 100 SunPower Com panelen. Dit hoog rendementspaneel met een zeer lange product garantietermijn van 25 jaar en zeer lage degradatie is daarmee een goede investering voor de langere termijn. De eigenschappen van SunPower panelen zorgen er voor dat ze erg lang mee gaan en ook nog eens meer energie leveren dan een paneel uit een andere prijsklasse. Daarmee is SunPower toonaangevend producent en verkrijgbaar bij geselecteerde dealers. Evo Energie is voor de Achterhoek de geselecteerde dealer met een showroom waar u deze high end panelen kunt komen bekijken en waar u onder het genot van een kopje koffie uitgelegd krijgt wat het voor u kan betekenen als u voor Evo Energie kiest als uw SunPower leverancier.

Schuin dak montage met 12 zonnepanelen

In Doetinchem heeft Evo Energie de klant voorzien van een schuin dak montage met 12 zonnepanelen. Hierbij is er gebruik gemaakt van Sunpower E19-320-BLK met Enphase mico-omvormers. Op deze locatie is er gekozen om de zonnepanelen niet op het dak van het huis te plaatsen maar op het dak van de naastgelegen schuur.

Zonnepanelen Doetinchem 1024x683

Grondopstelling met 11 zonnepanelen

In gemeente Rhenen hebben wij de klant  een grondopstelling met 11 zonnepanelen geleverd en geplaatst. Omdat de zonnepanelen zijn opgenomen in het tuinontwerp is er gebruikt gemaakt van URE  full black zonnepanalen. Daarnaast wil de klant in de toekomst het systeem kunnen uitbreiden.  Met Enphase mico-omvormers is dit eenvoudig mogelijk.

Daarom hebben wij op deze locatie de klant geadviseerd om een grondopstelling te plaatsen op de helling in de voortuin en hebben we gebruik gemaakt van Evo Excellent Earth. De zonnepanalen zijn netjes weggewerkt achter de beplanting in de tuin wat resulteert in een erg mooie integratie in de tuin.

Zonnepanelen Op De Grond 1024x683

Grondopstelling met 15 zonnepanelen

In de gemeente Druten heeft Evo Energie de klant voorzien van een grondopstelling met 15 zonnepanelen. Wij hebben hierbij de klant geadviseerd om te kiezen voor URE full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers. De klant kan hiermee totaal 4650 Watt piek opwekken.

De wens van de klant was dat het onopvallend zou zijn en toch voldoende rendement zou leveren. Er is gekozen om de grondopstelling mooi weg te werken achter een zelf geplaatste heg. Hierdoor is de opstelling mooi geïntegreerd in het landschap en levert het een goed rendement.

Grondopstelling 15 Zonnepanelen 1024x684
Evo Energie, Evo Energie vergaderruimte, locatie

Hoe werken wij?

Als klant mag u verwachten dat uw leverancier verstand van zaken heeft. De kennis en kunde die nodig is om u te voorzien van het ideale zonnepanelensysteem voor uw situatie is daarom altijd aanwezig. Wel zo fijn. We trekken regelmatig zelf de werkkleding aan om de panelen te installeren bij onze klanten. We weten daardoor precies wat we doen en waar we over praten.

In de afgelopen jaren zijn we dan ook uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers en installateurs van zonnepanelen in Gelderland en kennen we een 100% tevreden klantenkring. Als echt familiebedrijf uit de Achterhoek hechten we daar ook veel waarde aan.

Partners

Wij werken samen met

Geïnteresseerd in onze oplossingen? Neem contact op!