Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Blauwe zonnepanelen van Evo Energie

Haal de duurzame energie in huis met de blauwe zonnepanelen van EVO Energie! Met zonnepanelen kunt u uw eigen milieuvriendelijke stroom opwekken en middels terugleveren/salderen aan het elektriciteitsnet aardig wat kosten besparen. Ook laten blauwe zonnepanelen de waarde van uw woning stijgen, omdat eventueel toekomstige bewoners van uw investering gebruik kunnen maken.

Onze blauwe zonnepanelen werken geruisloos, hebben een lange levensduur en hebben bijna geen onderhoud nodig. Het meeste vuil spoelt door de regen immers weer van de panelen af. Wij raden u wel aan om de panelen jaarlijks eenmaal te inspecteren, zodat u zeker weet dat u het optimale rendement blijft behalen. Hiervoor hebben wij een service- en schoonmaakabonnement beschikbaar.

Blauwe zonnepanelen kopen

Het kopen van blauwe zonnepanelen is  bij ons een voordelige investering. We maken graag een offerte op maat voor u. Hiermee weet u precies wat u kunt verwachten van uw investering in duurzame energie en komt u niet voor verrassingen te staan. U hoeft daarbij niet aan te betalen. U betaalt pas na oplevering en ontvangst van de factuur. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om losse blauwe zonnepanelen te kopen en zo uw eigen systeem samen te stellen.

Neem contact met ons op of doe de gratis locatiescan en ontdek wat zonnepanelen in uw unieke situatie voor u kan betekenen!

Waarom zonnepanelen bij EVO Energie?

EVO Energie kent in eerste instantie een ongeëvenaard montagesysteem, waarmee u in een handomdraai een functionele opstelling op uw dak heeft staan. Of in uw tuin, op uw pergola bijvoorbeeld. Het montagesysteem EVO Excellent is enorm veelzijdig en is er op gericht om een zo hoog mogelijke opbrengst van uw blauwe zonnepanelen te garanderen.

Daarnaast beschikken we over eigen gecertificeerde eigen monteurs die de blauwe zonnepanelen gemakkelijk voor u kunnen installeren. Ook helpen we u bij het aanmelden van uw systeem bij de energieleverancier als ook bij het invullen van formulieren voor eventuele BTW teruggave. Kortom, wij ontzorgen u volledig.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of laat u inspireren in onze showroom in Doetinchem!

blauwe zonnepanelen

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu  in
voor onze nieuwsbrief!