Duurzaamheidslening

Een duurzaamheidslening om uw zonnepanelen te financieringen. Gemeenten en provincies stimuleren steeds vaker bedrijven en particulieren om duurzame energie te nemen, hiervoor is een speciale duurzaamheidslening opgezet. Met deze lening is het mogelijk om voordelig energiebesparende producten aan te schaffen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zonnepanelen en infrarood warmtepanelen.

Met het gebruik van energiebesparende producten kunt u flink op uw energierekening besparen. Door zelf energie op te wekken bent u onafhankelijk van energieleveranciers en zorgt u voor een minimale uitstoot van stoffen die slecht zijn voor uw gezondheid. Dit is niet alleen een voordeel voor u maak ook voor het milieu.


Kan ik gebruik maken van een duurzaamheidslening?

Helaas heeft niet iedere gemeente of provincie een duurzaamheidslening. Het is namelijk een speciale lening. Het voordeel van de duurzaamheidslening is dat het een aanzienlijk lagere rente heeft dan een normale lening. Net als bij subsidies bepalen gemeentes en provincies zelf het beleid van de duurzaamheidslening. Deze lening is ingevoerd als alternatief voor de subsidie. Benieuwd of u gebruik kunt maken van een duurzaamheidslening? Bekijk het op de volgende website: https://www.svn.nl/.


Wie is Evo Energie

Wij focussen ons op duurzame energie en hebben met onze jarenlange ervaring de kennis om u onder andere te voorzien van een goed zonnepaneelsysteem. Op deze manier nemen wij actief deel aan een positieve bijdrage aan het behoud van de mens en natuur. Evo Energie plaatst voornamelijk zonnepanelen en overige duurzame producten in Doetinchem en omgeving. Op aanvraag is het mogelijk om door heel Nederland te leveren en te monteren.

Benieuwd of er in uw gemeente ook een duurzaamheidslening van toepassing is? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden om uw huis van duurzame energie te voorzien. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0314 – 3607 57 of stuur een mail naar info@evo-energie.nl.

Carport Met Zonnepanelen 500x400