Evo Chargeplan

Steeds meer personen kiezen er voor om elektrisch te gaan rijden, dit betekent dat er ook steeds meer laadplekken nodig zijn. Hoe handig zou het dan zijn om laadplekken te hebben bij bijvoorbeeld horeca gelegenheden, kantoren, woonboulevards en (sport)verenigingen? Het aanschaffen van een laadpaal op locatie kan soms een beste klus zijn. Wij hebben dit gemakkelijk voor u gemaakt. Op deze pagina leggen wij uit hoe wij dat gedaan hebben en wat het Evo Chargeplan inhoud.

Foto Tbv Website 650x550

Wat houdt het Evo Chargeplan in?

U wilt uw klant/gast graag een extra service geven wanneer ze met een elektrische auto bij u op het terrein parkeren. Met het Evo Chargeplan is dit nu mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er een laadpaal op uw locatie geleverd en aangesloten wordt. Op deze manier heeft u een laadpaal op uw eigen locatie die u commercieel in kan zetten. Meer info!

Gratis laadpaal en een vergoeding voor de geladen stroom!

Per kwartaal wordt jij als locatiehouder door ons betaald voor de geladen stroom. Er is dus geen abonnement of huur die u hoeft af te rekenen. Hoe mooi is dat?! 

Als locatiehouder ontvang je een vergoeding voor het plaatsen van de laadpaal, deze vergoeding is in overleg met ons. Alle andere zaken met betrekking tot het betalen en afrekenen van het laden loopt via het Evo Chargeplan. Voor de realisatie van een laad locatie is soms niet veel nodig, soms wat meer. Denk aan het leggen van een stroomkabel naar de plek van de laadpaal. Meer info!

Wat betreft onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, Evo Chargeplan blijft ten alle tijden verantwoordelijk van de laadpaal en zorgt dat alles blijft werken.

Evo Chargeplan, eenvoudig geregeld.

Benieuwd of het Evo Chargeplan wat voor u is en heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, wij vertellen graag alles over het Chargeplan.