Meer weten over het Evo Charge Plan? Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Evo Charge Plan

Steeds meer personen kiezen er voor om elektrisch te gaan rijden, dit betekend dat er ook steeds meer laadplekken nodig zijn. Hoe handig zou het dan zijn om laadplekken te hebben bij bijvoorbeeld horeca gelegenheden, kantoren, woonboulevard en (sport)verenigingen? Het aanschaffen van zo laadpaal op locatie kan soms een beste klus zijn. Wij hebben dit gemakkelijk voor u gemaakt. Op deze pagina leggen we uit hoe wij dat gedaan hebben en wat het Evo Charge plan inhoud.

Wat houdt het Evo Charge Plan in?

U wilt uw klant/gast graag een extra service geven wanneer ze met een elektrische auto bij u op het terrein parkeren. Met het Evo Charge Plan is dit nu mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er een laadpaal op uw locatie geleverd en aangesloten wordt. Op deze manier heeft u een laadpaal op uw eigen locatie die u commercieel in kan zetten. 

Als locatiehouder ontvang je een vergoeding voor het plaatsen van de laadpaal, deze vergoeding is in overleg met ons. Alle andere zaken met betrekking tot het betalen en afrekenen van het laden loopt via het Evo Charge plan. Voor de realisatie dient er eenmalig een kleine bijdrage van minimaal €250,- exclusief btw voldoen te worden.

Per kwartaal wordt jij als locatiehouder door ons betaald voor de opgenomen stroom van het laadpunt.

Wat betreft onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, Evo Solar Systeem blijft ten alle tijden eigenaar van de laadpaal en zorgt dat alles blijft werken.

Evo Energie

Benieuwd of het Evo Charge plan wat voor u is en heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, wij vertellen graag alles over het Charge plan.

evo charge plan

Onze specialisaties:

Kasteel de Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!