Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Meer weten over het Evo Charge Plan? Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Evo Chargeplan

Steeds meer personen kiezen er voor om elektrisch te gaan rijden, dit betekend dat er ook steeds meer laadplekken nodig zijn. Hoe handig zou het dan zijn om laadplekken te hebben bij bijvoorbeeld horeca gelegenheden, kantoren, woonboulevard en (sport)verenigingen? Het aanschaffen van zo laadpaal op locatie kan soms een beste klus zijn. Wij hebben dit gemakkelijk voor u gemaakt. Op deze pagina leggen we uit hoe wij dat gedaan hebben en wat het Evo Chargeplan inhoud.

Wat houdt het Evo Chargeplan in?

U wilt uw klant/gast graag een extra service geven wanneer ze met een elektrische auto bij u op het terrein parkeren. Met het Evo Chargeplan is dit nu mogelijk. Wij zorgen ervoor dat er een laadpaal op uw locatie geleverd en aangesloten wordt. Op deze manier heeft u een laadpaal op uw eigen locatie die u commercieel in kan zetten. Meer info!

Gratis laadpaal en een vergoeding voor de geladen stroom!

Per kwartaal wordt jij als locatiehouder door ons betaald voor de geladen stroom. Er is dus geen abonnement of huur die u hoeft af te rekenen. Hoe mooi is dat!? 

Als locatiehouder ontvang je een vergoeding voor het plaatsen van de laadpaal, deze vergoeding is in overleg met ons. Alle andere zaken met betrekking tot het betalen en afrekenen van het laden loopt via het Evo Chargeplan. Voor de realisatie van een laad locatie is soms niet veel nodig, soms wat meer. Denk aan het leggen van een stroomkabel naar de plek van de laadpaal. Meer info!

Wat betreft onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken, Evo Chargeplan blijft ten alle tijden verantwoordelijk van de laadpaal en zorgt dat alles blijft werken.

Evo Chargeplan, eenvoudig geregeld.

Benieuwd of het Evo Chargeplan wat voor u is en heeft u meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op, wij vertellen graag alles over het Chargeplan.

Chargeplan - gratis laadpaal voor de deur - evo charge plan
extra info

Onze specialisaties:

SunPower Maxeon 3 375Wp Black

Montage systeem op maat voor praktisch ieder type dak!

Wij engineeren voor onze opdrachtgevers het montage systeem. Het door ons ontwikkelde zonnepanelen montagesysteem is sinds 2014 vastgelegd en intellectueel eigendom. Bij uitstek het montagesysteem voor plat dak en veld montage van zonnepanelen wij kunnen meer dan bij andere aanbieders kan.

null

EVO Excellent Earth

Voor kleine en middelgrote veldopstelling voor zonnepanelen is Evo Excellent Earth bij uitstek het systeem dat u zoekt. De vormgeving en het montage principe bieden ook voor de ondergrond de garantie dat de bodem biodiversiteit niet wordt aangetast. Het is verder onderhoudsvrij en milieuvriendelijker dan de andere systemen.

SunPower COM panelen zakelijke besparing

Gemeente Oude IJsselstreek, Dru industriepark 100 SunPower panelen project.

100 SunPower panelen met high efficiency en 25 jaar product garantie. Een Zeer hoogwaardige kwaliteit zonnepanelen merk met lange levensduur en zeer lage degradatie.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!