Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Financiering zonnepanelen

In sommige gevallen is een directe aankoop van een zonnepanelensysteem geen optie. In die gevallen kunt u kijken naar verantwoorde mogelijkheden voor de financiering van zonnepanelen. Bij EVO Energie werken we samen met gerenommeerde banken en hebben we een tweetal partijen geselecteerd die voor onze klanten de meest gunstige aanbieders zijn.

Financiering zonnepanelen voor particulieren

Voor de financiering van zonnepanelen voor particulieren werken we samen met GreenLoans, een dochteronderneming van ABN Amro. GreenLoans maakt het mogelijk om de kosten te spreiden over meerdere jaren en zonnepanelen zo aantrekkelijker te maken en het zelf opwekken van groene energie te stimuleren. Bovendien betreft het hier vaak een investering in duurzame woningverbetering en is het in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar!

Waarom GreenLoans?

  • Afstemming op uw investering
  • Vaste looptijd
  • Vaste rente
  • Vervroegd aflossen tegen 1% kostenvergoeding
  • Geld groen besparen
  • Transparant
  • Geen kleine lettertjes of verborgen kosten in de voorwaarden

U heeft wel een koopwoning nodig, u bent tussen de 21 en 70 jaar oud en hebt een vast inkomen nodig dat niet bestaat uit zelfstandigheid of ZZP, maar uit een vast dienstverband, een jaarcontract, pensioen, AOW of een WAO / WIA uitkering.

Meer weten? Bekijk de website van Greenloans.

Zakelijke financiering zonnepanelen

Voor een zakelijke financiering van zonnepanelen werken we graag samen met DLL. Zij bieden de mogelijkheid om de kosten te spreiden en te investeren in groene energie voor op kantoor. Dat doet DLL voor ondernemingen, scholen, bedrijven, stichtingen en andere instellingen. De mogelijkheden bestaan onder andere uit de financiering van zonnepanelen en de aanschaf van LED verlichting. En wist u ook dat de overheid u eventueel helpt met de SDE+ subsidie?

Bekijk de website van DLL voor meer informatie.

financiering zonnepanelen

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!