Houten carport met zonnepanelen

Zonnepanelen kunnen eenvoudig op een houten carport worden gemonteerd. Daarnaast is een houten carport de perfecte manier om uw auto schoon en droog te houden en voorkomt u dat u de ruiten moet krabben. Kortom, u slaat met alle voordelen van een carport plus de mogelijkheid om zelf elektriciteit te produceren dus twee vliegen in één klap. Bovendien verdient de carport zichzelf terug aangezien u uw energiekosten aanzienlijk kunt verlagen.

Houten carport met zonnepanelen vanwege ongeschikt dak

Wanneer het dak van uw (nieuwbouw)woning niet geschikt is voor de installatie van zonnepanelen, is het plaatsen van zonnepanelen op uw carport een goed alternatief. Op een carport kunt u namelijk vaak genoeg zonnepanelen installeren om uw hele huis van stroom te voorzien.

Dankzij de installatie van zonnepanelen op uw carport kunt u bijvoorbeeld genoeg energie opwekken om een elektrische auto op te laden als u al zonnepanelen op uw dak hebt. Zo verdient u de kosten van uw carport snel terug. Meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op.

De voordelen van een houten carport met zonnepanelen

Het plaatsen van zonnepanelen op een houten carport brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

  • Er wordt een duurzame oplossing geïntegreerd in de bruikbare carport;
  • U bespaart energie;
  • Zonnepanelen zijn milieuvriendelijk en betrouwbaar.

Waarom kiezen voor Evo Energie?

Voor de professionals van Evo Energie is het installeren van zonnepanelen op een houten carport heel eenvoudig. Wij zorgen er namelijk voor dat je de installatie krijgt die het beste bij uw wensen past. Maar waarom moet u nu eigenlijk kiezen voor Evo Energie?

  • Wij hebben expertise op het gebied van zonnepanelen
  • Bieden snel onderhoud en hebben een probleemoplossend vermogen
  • Geven altijd gericht advies
  • Geven hulp bij een BTW-teruggave
  • De kwaliteit wordt gewaarborgd door het gebruik van materialen van het hoogste kaliber
  • Maatschappelijk bewust

Meer informatie?

Heeft u vragen over het monteren van zonnepanelen op een houten carport, heeft u behoefte aan een offerte, of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden door te nemen in onze showroom? Neem dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door. Contact opnemen kan via het contactformulier, telefonisch op 0314-360757 of per e-mail op info@evo-energie.nl.Veelgestelde vragen over een houten carport met zonnepanelen