Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Hoe werkt een infrarood warmte paneel?

Hoe werkt een infrarood warmte paneel precies? Infrarood verwarming in uw huis verwarmt ruimtes op dezelfde manier als de zon onze planeet verwarmt. Dit gebeurt door infraroodstraling. Wij voelen deze straling van de zon als zonnestralen. Met een speciaal ontwikkelde koolstofvezelstructuur kunnen infrarood warmtepanelen dezelfde vorm van straling opwekken als de zon doet. Deze straling is een lange golf infraroodstraling, ook wel C-straling genoemd. Het wordt opgewekt met behulp van elektriciteit.

In tegenstelling tot traditionele verwarming zoals een radiator, heeft een infrarood warmte paneel geen lucht nodig om een ruimte te verwarmen. De warmte die het paneel afgeeft, dringt praktisch zonder verlies door de lucht en verwarmt de objecten die het aanraakt. Deze objecten slaan de warmte op en geven deze gelijkmatig af aan de ruimte. Zo wordt de kamer op een aangename manier verwarmd. Dit is vergelijkbaar met een open haard als verwarmingssysteem, alleen zonder hout en met een veel hoger rendement.

Lees gerust verder om meer te weten te komen over een infrarood warmte paneel

infrarood warmtepanelen

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!