Infrarood panelen plafond

Geen ruimte voor infraroodverwarming aan de muur? Geen enkel probleem! Talrijke toepassingen in ons ruime aanbod zijn geschikt voor montage aan het plafond. Tot deze panelen, die qua vermogen, grootte en kwaliteit in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn, behoren die van merken als Alkari en Ecaros. Deze panelen zijn er bijvoorbeeld in verschillende kleuren en kunnen zowel aan het plafond als aan de wand worden gemonteerd.

Zonnepanelen Doetinchem Scaled 500x400, Zonnepanelen, zonnepanelen afdak, zonnepanelen dakscan, zonnepanelen installateur, zonnepanelen installatiesysteem, zonnepanelen met accu

Voordelen van de montage van infrarood plafondpanelen

De plafondpanelen kunnen zo nauwkeurig mogelijk worden opgehangen met behulp van plafondmontage. Dit is onder meer een fascinerende optie als u een infraroodverwarming wilt gebruiken voor plaatselijke verwarming. Zo kunt u met een relatief laag vermogen infraroodstraling direct een bepaald deel van de ruimte verwarmen.

In feite kan een kamer volledig worden verwarmd met behulp van een infrarood verwarmingspaneel. Infraroodverwarming is een intrigerende keuze om uw huis te verwarmen zonder aardgas te gebruiken, omdat het een aanzienlijke hoeveelheid energie kan besparen wanneer het wordt gebruikt als het primaire verwarmingssysteem in het plafond. Een infraroodverwarming verhoogt de temperatuur van de ruimte door de objecten daar te verwarmen. Infrarood plafondpanelen zijn ook onopvallend en onzichtbaar in uw interieur. Bovendien is dit type infrarood verwarming uitstekend geschikt om muur ruimte te besparen!

De voordelen van infrarood plafondverwarming:

Infraroodpanelen aan het plafond hebben verschillende voordelen. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Ten eerste wordt vrijwel alle energie voor infraroodverwarming omgezet in warmte. Hierdoor verlaagt de verwarming uw verwarmingskosten en is het een investering op lange termijn.
  • Infraroodpanelen zijn onderhoudsvrij en hebben een lange levensduur.
  • Bijna overal kunnen de panelen gemakkelijk geplaatst worden.
  • Tenslotte zijn er geen negatieve aspecten zoals droge lucht, zwevend stof of verontreinigingen. Het is absoluut geur- en geluidloos om infrarood verwarming te gebruiken.

Infrarood verwarming voor aan het plafond kopen

Bent u overtuigd van de voordelen van infrarood panelen aan het plafond? Bekijk dan onze infrarood warmtepanelen die op een muur of een plafond kunnen worden gemonteerd. Zo vindt u het product dat het best aansluit bij uw behoeften. Bovendien kunt u een gratis offerte aanvragen om meer te weten te komen over uw mogelijkheden. Naast plafondverwarming bieden wij een ruime keuze aan hoogwaardige zonnepanelenomvormers en laadstations. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom in Doetinchem.