Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Een kapschuur met zonnepanelen? Wij helpen u graag!

Kapschuur met zonnepanelen

Zonnepanelen op uw kapschuur? Dan kunnen wij van Evo Energie u daarbij helpen! Wij plaatsen namelijk gemakkelijk voor u zonnepanelen op het dak van een schuur. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op. Mocht u meer willen weten, dan staan wij u graag te woord.

Kapschuren met zonnepanelen zijn een duurzame manier

Kapschuren met zonnepanelen zijn een duurzame manier om elektriciteit op te wekken. Dit komt doordat ze gebruik maken van schone, hernieuwbare energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen. Bovendien kunnen ze helpen om de kosten van elektriciteit te verlagen, afhankelijk van de hoeveelheid elektriciteit die er wordt opgewekt en verbruikt.

Zonnepanelen met maatwerk voor uw kapschuur

Hoeveel zonnepanelen kunt u op het dak van uw schuur plaatsen? Hoe moet de meterkast aan de zonnepanelen worden bevestigd? De medewerkers van EVO Energies zorgen voor een unieke oplossing voor elke klant. Zo kan elk huishouden een ander ideaal aantal zonnepanelen hebben. Daarom maken we graag een offerte, waarbij we rekening houden met verschillende aspecten.

Zonnepanelen van Evo Energie

EVO Energie is meer dan alleen een fabrikant van zonnepanelen. Wij richten ons voortdurend op de meest recente ontwikkelingen, die mogelijkheden bieden waar u in eerste instantie misschien niet aan gedacht heeft. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheden voor opslag van extra energie in een accu.

Ook na de installatie blijven wij uw aanspreekpunt. Zorgen of vragen over uw zonnepanelen? Van aanvraag tot levering en teruglevering, u kunt altijd bij ons terecht, zo is het opwekken van energie een kwestie van maatwerk.

Zonnepanelen op uw kapschuur? Neem contact op!

Wilt u zonnepanelen op uw schuur laten installeren? Neem dan gerust contact op met EVO Energie om een snelle en grondige installatie te regelen. Wilt u liever eerst meer informatie? Dan kunt u ons ook altijd mailen op info@evo-energie.nl of bellen op 0314 – 360757. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de zonnepanelen op uw kapschuur te plaatsen!

zonnepanelen arnhem

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!