F.A.Q. - Veelgestelde vragen

Wij kunnen niet direct een prijsopgave doen zonder uw situatie te analyseren. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om de verschillende aspecten van zonnepanelen met elkaar te vergelijken. Juist omdat elk pand of huis anders is. Denk hierbij aan de zonnepanelen prijs, het keurmerk en de hoeveelheid energie die u wilt opwekken.

Wij werken alleen met zonnepanelen van erkende merken en leveren kwaliteit, niet zozeer de laagste prijs. Alle producten zijn van hoogwaardig materiaal. U bent verzekerd van een veilig en met name duurzaam systeem. Het is bij ons mogelijk om losse zonnepanelen te kopen, maar ook een compleet systeem inclusief montage. Het assortiment van EVO Energie bestaat uit blauwe en zwarte zonnepanelen van merken als Canadian Solar, NEO Solar Power en Gintung.

Zonnepanelen, zonnepanelen afdak, zonnepanelen dakscan, zonnepanelen installateur, zonnepanelen installatiesysteem, zonnepanelen met accu, zonnepaneel donkerblauw

Scan uw locatie

Probeer de gratis locatiescan om direct te checken wat u kunt besparen en wat de kosten daarvan zijn. Klik op de groene knop om een vrijblijvende locatiescan uit te voeren. Hier kunt u aangeven hoeveel u wilt besteden aan zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen u wilt plaatsen en welk bedrag u jaarlijks wilt besparen op uw energierekening. Vervolgens krijgt u de keuze uit verschillende zonnepanelen en vult u uw persoonlijke gegevens in. Van ons ontvangt u zo snel mogelijk een adviesrapport met een passende offerte!


De prijs van zonnepanelen

Indien u de prijs van losse zonnepanelen wilt weten, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij verzorgen naast zonnepanelen op een dak ook zonnepanelen op unieke locaties. Bijvoorbeeld boven een carport, op een schuur, in een weiland, tuinhuisje etc. Eigenlijk hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. Schroom dus niet om te vragen of uw idee mogelijk is. De prijs van zonnepanelen op locatie geven wij vrijblijvend. De exacte kosten van de zonnepanelen hangt af van het soort panelen, de montage, het soort pand of huis en uw wensen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Gratis zonnepanelen locatiescan?

Doe de vrijblijvende locatiescan en ontdek wat duurzame energie in de vorm van zonnepanelen voor u kan betekenen!

Bekijk onze projecten

Schuin dak montage met 12 zonnepanelen

In Doetinchem heeft Evo Energie de klant voorzien van een schuin dak montage met 12 zonnepanelen. Hierbij is er gebruik gemaakt van Sunpower E19-320-BLK met Enphase mico-omvormers. Op deze locatie is er gekozen om de zonnepanelen niet op het dak van het huis te plaatsen maar op het dak van de naastgelegen schuur.

Zonnepanelen Doetinchem 1024x683

Grondopstelling met 15 zonnepanelen

In de gemeente Druten heeft Evo Energie de klant voorzien van een grondopstelling met 15 zonnepanelen. Wij hebben hierbij de klant geadviseerd om te kiezen voor URE full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers. De klant kan hiermee totaal 4650 Watt piek opwekken.

De wens van de klant was dat het onopvallend zou zijn en toch voldoende rendement zou leveren. Er is gekozen om de grondopstelling mooi weg te werken achter een zelf geplaatste heg. Hierdoor is de opstelling mooi geïntegreerd in het landschap en levert het een goed rendement.

Grondopstelling 15 Zonnepanelen 1024x684

Grondopstelling in wadi met 24 zonnepanelen

Evo Energie heeft weer een leuk nieuw project afgerond in de gemeente Oude IJsselstreek. Ditmaal  met een grondopstelling van 24 zonnepanelen op een schuin deel in de tuin van de klant. Hierbij is er gebruik gemaakt van URE  full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers en het Evo Excellent Earth montagesysteem. De klant heeft hiermee een totaal vermogen van 7.440 Watt piek. Voor deze locatie is er gekozen om de ondergrond voor de grondopstelling 50 cm uit te graven. Hierdoor is de opstelling netjes weggewerkt en is deze mooi geïntegreerd in het Achterhoekse landschap.

De Heurne 11 1024x684