Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Wat kosten zonnepanelen van EVO Energie?

Wij kunnen niet direct een prijsopgave doen zonder uw situatie te analyseren. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om de verschillende aspecten van zonnepanelen met elkaar te vergelijken. Juist omdat elk pand of huis anders is. Denk hierbij aan de zonnepanelen prijs, het keurmerk en de hoeveelheid energie die u wilt opwekken.

Wij werken alleen met zonnepanelen van erkende merken en leveren kwaliteit, niet zozeer de laagste prijs. Alle producten zijn van hoogwaardig materiaal. U bent verzekerd van een veilig en met name duurzaam systeem. Het is bij ons mogelijk om losse zonnepanelen te kopen, maar ook een compleet systeem inclusief montage. Het assortiment van EVO Energie bestaat uit blauwe en zwarte zonnepanelen van merken als Canadian Solar, NEO Solar Power en Gintung.

Scan uw locatie

Probeer de gratis locatiescan om direct te checken wat u kunt besparen en wat de kosten daarvan zijn. Klik op de groene knop om een vrijblijvende locatiescan uit te voeren. Hier kunt u aangeven hoeveel u wilt besteden aan zonnepanelen, hoeveel zonnepanelen u wilt plaatsen en welk bedrag u jaarlijks wilt besparen op uw energierekening. Vervolgens krijgt u de keuze uit verschillende zonnepanelen en vult u uw persoonlijke gegevens in. Van ons ontvangt u zo snel mogelijk een adviesrapport met een passende offerte!

Zonnepanelen prijs!

Indien u de prijs van losse zonnepanelen wilt weten, neemt u dan even contact met ons op. Wij verzorgen naast zonnepanelen op een dak ook zonnepanelen op unieke locaties. Bijvoorbeeld boven een carport, op een schuur, in een weiland, tuinhuisje etc. Eigenlijk hebben wij voor elke situatie een passende oplossing. Schroom dus niet om te vragen of uw idee mogelijk is. De prijs van zonnepanelen op locatie geven wij vrijblijvend. De exacte kosten van de zonnepanelen hangt af van het soort panelen, de montage, het soort pand of huis en uw wensen. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden zodat u de juiste keuze kunt maken.

Zonnepaneel blauw, hoe werken zonnepanelen

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!