Laadpaal installeren

Thuis uw laadpaal installeren? Als u een elektrische auto hebt is het praktisch om een eigen laadpaal te hebben. Op deze manier hoeft u niet naar een laadpaal in de buurt te zoeken. Wanneer u zelf niet de ervaring hebt om een laadpaal te installeren, is het mogelijk de laadpaal door een professional te installeren.

Een laadpaal thuis installeren

Wanneer u beschikt over een eigen terrein rondom uw huis waar u uw auto kan parkeren, dan is het mogelijk een laadpaal te installeren. Een laadpaal kan zowel buiten als in de garage geplaatst worden. Mocht er geen plek rondom uw huis zijn om de laadpaal te plaatsen dan is het ook mogelijk om de laadpaal in de openbare ruimte te plaatsen. Voor de openbare ruimtes moet er een vergunning of ontheffing worden aangevraagd voor het installeren van een laadpaal.

Laadpaal Thuis 500x393, laadpaal, laadpaal thuis, laadpaal installeren, eigen laadpaal

Een laadpaal zelf thuis plaatsen

Doordat onze laadpaal een functioneel design combineert met een slimme technologie, biedt het product de optie om uw auto gemakkelijk te laden. Daarbij is er ook aan gedacht om de laadkabel schoon te houden door het van de grond af te houden. Bent u de enige gebruiker van de laadkabel? Maak dan gebruik van een vaste kabel. Zijn er meerdere personen die gebruikt gaan maken van de laadpaal? Bestel dan een laadpaal zonder een vaste kabel.

Een laadpaal is eenvoudig geplaatst. Met de persoonlijke installatie-service en ondersteuning beschikt u in mum van tijd over uw eigen laadpaal.

Een laadpaal plaatsen van Evo Energie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een laadpaal? Neem dan gerust contact met ons op.