Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Laadpaal kopen voor uw elektrische voertuig?

Een laadpaal kopen van topkwaliteit bij Evo Energie. Naast zonnepaneelsystemen voor het opladen van uw elektrische tweewieler leveren wij ook laadpalen voor uw elektrische of hybride auto. Hiervoor hebben wij een uiterst betrouwbaar en compleet laadpaal systeem. Veilig, snel en gemakkelijk opladen en dat voor uw eigen deur!

Waarop moet u letten bij het aanschaffen van een laadpaal

Een laadpaal kopen doet u niet zomaar. Bent u bijvoorbeeld de enige die er gebruik van gaat maken of zijn er meerdere gebruikers?. Wanneer u de enige bent, kunt u gebruik maken van laadpaal met een vaste kabel. Maken meer mensen gebruik van de paal, Dan kunt u beter een laadpaal kopen zonder vaste kabel. Hierdoor bent u flexibel en kunt u alle soorten elektrische auto’s opladen.

Uw laadpaal thuis of op het werk

Als u een elektrische auto heeft wilt u deze zo gemakkelijk mogelijk opladen en niet telkens een oplaadpunt moeten zoeken. Een laadpaal thuis of op uw werk maakt dit een stuk makkelijker. Één vast punt om de auto op te laden en zonder gedoe. Wanneer u ervoor kiest om uw laadpaal thuis neer te zetten gaat dit eenvoudig. U hoeft geen aparte toestemming aan te vragen op de laadpaal te plaatsen.

Subsidie voor een laadpaal

Wilt u een laadpaal kopen voor thuisgebruik? Informeer dan eerst bij uw gemeente of u wellicht een subsidie kan ontvangen. Op het moment zijn er geen landelijke subsidies, wel zijn er verschillende gemeentes die particulieren tegemoet komen of zelfs een gratis laadpaal voor de deur willen zetten. Informeer daarom altijd bij uw gemeente of dit ook voor u geldt.

Een laadpaal kopen bij Evo Energie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een laadpaal thuis of voor op het werk. Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@evo-energie of te bellen naar 0313 -360757.

Producten van EVO - elektrische cv ketel met zonnepanelen

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu  in
voor onze nieuwsbrief!