Micro omvormer

Bent u op zoek naar een micro omvormer voor uw systeem? Dan kan Evo Energie u hierbij helpen. Een omvormer is het hart van uw systeem en wordt het rendement hiermee bepaald. Er zijn verschillende soorten omvormers. Er zijn traditionele string omvormers en micro omvormers die zijn uitgerust met de laatste technologie. Hierdoor kan het systeem optimaal functioneren en zorgt deze voor het beste resultaat. Bekijk onze omvormers voor uw systeem.

Wat doet een omvormer?

De naam zegt het al. Omvormers zetten de geproduceerde energie (gelijkstroom) om in bruikbare energie (wisselstroom). De omvormer is het hart van uw systeem en bepaalt uw rendement. Daarom is het belangrijk om een voor een goed systeem te kiezen die betrouwbaar is en levert wat ervan wordt verwacht. BIj Evo Energie bieden we de beste oplossingen voor een goede prijs. Het is belangrijk dat het systeem rendement levert op uw kosten en er geen stroom verloren gaat.

Micro omvormers hebben het voordeel dat ze in gebruik koel blijven. Zo genereren ze minder warmte dan een traditionele omvormer. Dit komt doordat elke module slechts een kleine hoeveelheid stroom omzet.

Enphase micro omvormer

Wij maken gebruik van Enphase micro omvormers. Deze zetten de stroom van ieder individueel zonnepaneel direct om in wisselstroom voor uw dagelijkse gebruik. In vergelijking met traditionele string omvormers is dit een groot verschil. Enphase micro omvormers zorgen ervoor dat ieder afzonderlijke paneel de beste prestaties levert. Op deze manier levert leveren ze het hoogst mogelijke rendement voor uw woning.

Wilt u meer weten over onze omvormers? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag van de juiste adviezen en informatie. Voor een advies op maat kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. Hier kunnen we samen kijken naar mogelijkheden die passen bij uw eisen en situatie.