Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

NewMotion laadpaal van Evo Energie

De NewMotion laadpaal is de ideale laadpaal voor zakelijk- en thuisgebruik. Als u over een elektrische auto beschikt is het handig om een eigen laadpaal te hebben. Op deze manier hoeft u niet elke keer te zoeken naar een laadpaal. De NewMotion laadpaal kan zowel binnen als buiten geïnstalleerd worden. Voor de openbare ruimtes moet er een vergunning of ontheffing worden aangevraagd voor het installeren van een laadpaal.

Met onze abonnementen bieden wij u de mogelijkheid om optimaal gebruik te maken van uw intelligente laadpaal. Profiteer van slimme diensten zoals de real-time inzichten en automatische vergoeding, die uw laadervaring optimaliseren.

Met een laadvermogen tot 22 kW is de Home Fast een goede keuze voor elektrische auto’s die op hoog vermogen kunnen laden. De Home Fast is waterdicht, gecertificeerd, online verbonden en is toe te passen op elke elektrische wagen. Benieuwd naar alle abonnementen? Neem dan contact met ons op.

NewMotion laadpaal installeren

Doordat de NewMotion laadpaal een functioneel design combineert met een slimme technologie. Biedt het product de optie om uw auto gemakkelijk te laden. Daarbij is er ook aan gedacht om de laadkabel schoon te houden door het van de grond af te houden. Bent u de enige gebruiker van de laadkabel? Maak dan gebruik van een vaste kabel. Zijn er meerdere personen die gebruikt gaan maken van de laadpaal? Bestel dan een laadpaal zonder een vaste kabel.

Een laadpaal installeren is heel eenvoudig en zo geïnstalleerd. Met de persoonlijke installatie-service en ondersteuning zorgen wij ervoor dat we voor al uw vragen klaar staan.

Een laadpaal van Evo Energie installeren

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een Newmotion Laadpaal installeren. Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar met een passend advies!

newmotion laadpaal

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!