Vanwege de enorme drukte voor het leveren van zonnepanelen, is het tot nader order niet meer mogelijk om nieuwe aanvragen voor offertes in behandeling te nemen.
Onze excuses voor het ongemak wij hopen u spoedig weer sneller van dienst te zijn.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs,2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen, 1 office/HR manager.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak, rondkijken mag natuurlijk altijd zolang we maar geopend zijn!
Vanwege de enorme drukte voor het leveren van zonnepanelen, is de wachttijd voor een offerte of offerte gesprek opgelopen tot 5 weken.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen, 1 office/HR manager.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak, rondkijken mag natuurlijk altijd zolang we maar geopend zijn!
zakelijk investeren in duurzame energie
Zakelijk investeren in duurzame energie
7 augustus 2018
SunPower Authorised Partner
SunPower zonnepanelen bij Evo-Energie
21 februari 2019

NSP wordt URE per januari 2019

Neo Solar Power wordt United Renewable Energy Corporation

Per januari 2019 fuseert NSP met Solartech en GINTECH om samen URE te vormen. Met deze fusie van de drie grootste Taiwanese zonnecel en -module fabrikanten verstevigt NSP zijn positie in de wereldwijde top 10 van modulefabrikanten. In URE worden de kwaliteiten van de drie bedrijven gebundeld. Zo kunnen ze samen een sterk aanbod aan zonnepanelen te kunnen blijven aanbieden. Met de nieuwe half-cut-cell (HCC) technieken laat URE al zien wat de laatste ontwikkelingen in het productaanbod zijn.

Deze maand hebben we de eerste installaties met de URE 320 Wp mono panelen met witte backsheets al gerealiseerd. Vanaf eind januari zullen ook de Full Black HCC zonnepanelen (310 Wp) volgen. Kijk voor meer informatie bij onze producten!

Team Evo-Energie

URE zonnepanelen