Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Over EVO Energie: wie zijn wij?

Wij zijn Hans en Martin Jonker, oprichters van EVO Energie. We zijn al jaren betrokken bij allerlei activiteiten met betrekking tot het milieu. De effecten van de opwarming van de aarde dreef ons er toe steeds meer actief de worden in het kenbaar maken van de daarbij behorende gevolgen. Gevolgen voor vandaag, maar vooral ook voor die van morgen.

Onze belangrijkste vraag: hoe kunnen we een positieve bijdrage leveren voor het behoud van de mens en natuur? Na veel lezen en kijken naar geselecteerde programma’s over global warming besloten we ons te focussen op het onderwerp duurzame energie. Als zoons van een ondernemer hebben we in 2008 onze baan opgezegd en gingen we de uitdaging aan met een eigen, unieke onderneming: EVO Energie.

 

over evo energie

evo energie

Hoe werken we?

Als klant mag u verwachten dat uw leverancier verstand van zaken heeft. De kennis en kunde die nodig is om u te voorzien van het ideale zonnepanelensysteem voor uw situatie is daarom altijd aanwezig. Wel zo fijn. We trekken regelmatig zelf de werkkleding aan om de panelen te installeren bij onze klanten. We weten daardoor precies wat we doen en waar we over praten.

In de afgelopen jaren zijn we dan ook uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers en installateurs van zonnepanelen in Gelderland en kennen we een 100% tevreden klantenkring. Als echt familiebedrijf uit de Achterhoek hechten we daar ook veel waarde aan.

Wat ondersteunen we?

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet alleen duurzaam investeren in het milieu maar ook voor de maatschappij om ons heen. Zo nemen wij deel aan diverse initiatieven, verenigingen, clubs en zakelijke netwerken.

Over ons
zonnepanelen arnhem

Bezoekadres

Openingstijden zonnepanelen showroom:

Maandag: 12:30 – 17:30
Dinsdag t/m Vrijdag: 8:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 12:30

Wat willen we bereiken?

We hopen zoveel mogelijk mensen en ondernemingen te voorzien van duurzame energie om zo ons steentje bij te dragen aan een betere wereld. We hebben een scherp oog voor innovatie en zijn erop gericht dat iedereen gebruik kan maken van de mogelijkheden voor duurzame energie. Pas als onze klanten tevreden zijn met het resultaat, dan zijn wij dat ook.

Ontdek de showroom van EVO Energie

EVO Energie beschikt als enige in de regio over een eigen showroom. U kunt er functionerende zonnestroomsystemen, losse zonnepanelen, LED verlichting en infrarood verwarming  bekijken en beleven. Kom bij ons langs in Doetinchem, drink een bakje verse koffie en laat u inspireren door het assortiment!

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze specialisaties:

Kasteel de Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

null

Zonnepanelen toegepast in de tuin.

Een veel gestelde vraag waarvoor wij dé oplossing hebben. Een rij zonnepanelen in de tuin tegen een talud en omringd door prachtige beplanting.

null

Achterhoekse boerderij met Wadi en zonnepanelen.

Bodem biodiversiteit en zonnepanelen gaan prima samen. Hier is een Wadi met zonnepanelen uitgevoerd. Zo krijgt de grond in het buitengebied een dubbele functie en levert het de eigenaar ook nog eens wat op. Grondwater, bodemleven en CO2 neutrale stroom!

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!