Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Werkgebied

Evo Energie neemt actief deel aan verschillende activiteiten die een positieve bijdrage leveren aan het behoud van de mens en natuur. Wij focussen ons op duurzame energie en hebben de kennis en ervaring die nodig is om u onder andere te voorzien van een goed zonnepaneelsysteem. Evo Energie plaatste voornamelijk zonnepanelen en overige duurzame artikelen in Doetinchem en omgeving. Op aanvraag is het mogelijk om door heel Nederland te leveren. Evo Energie is gespecialiseerd in een montagesysteem voor in het veld en op platte daken. Met deze twee productgroepen zijn wij succesvol door heel Nederland. De esthetisch vormgegeven onder-constructie is zeer goed inpasbaar in een natuurlijke omgeving. En voorkomt dat de bodem biodiversiteit wordt aangetast.

evo energie

Arnhem

Een deel van onze klanten komt uit Arnhem, omdat ons hoofdkantoor in Doetinchem vlakbij Arnhem ligt. Wij opereren in principe overal in Gelderland, waar wij ook bekend staan als een betrouwbare leverancier van zonnepanelen. 

Westervoort

Westervoort ligt naast Arnhem en ligt dichtbij ons hoofdkantoor in Doetinchem. Wij kunnen Westervoort snel bereiken wat ervoor zorgt dat de opdrachten snel afgerond kunnen worden.

Duiven

Onlangs hebben wij veel projecten afgerond in Duiven. Doordat Duiven dichtbij ligt kunnen we snel schakelen en leveren we de juiste nazorg.

Zevenaar

Evo Energie is daarnaast ook actief in Zevenaar. Wij komen graag bij u langs om een offerte op maat te bespreken.

Ulft

Een ander deel van onze klanten komt uit Ulft. Doetinchem ligt redelijk centraal in Gelderland en wij kunnen hierdoor met elke opdracht op tijd beginnen. Onze producten zijn van erkende merken waardoor u verzekerd bent van een veilig en duurzaam systeem.

Doetinchem

Wij zijn gevestigd in Doetinchem. In Doetinchem kunt u een bezoek brengen aan onze showroom. U kunt in onze showroom functionerende zonnestroomsystemen, losse zonnepanelen, infrarood verwarming en LED-verlichting bekijken.

zonnepanelen arnhem

Bezoekadres

  • Evo Energie B.V.
  • Zaagmolenpad 2
  • 7008 AJ Doetinchem
  • Tel : 0314 – 360757

Openingstijden zonnepanelen showroom:

Maandag: 12:30 – 17:30
Dinsdag t/m Vrijdag: 8:30 – 17:30
Zaterdag: 09:00 – 12:30

Ontdek de showroom van EVO Energie

Alle overige dorpen rondom Doetinchem bedienen wij net als de zojuist genoemde locaties.

Heeft u vragen over duurzame energie of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze zonnepanelen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0314 – 3607 57 of stuur een mail naar info@evo-energie.nl.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze specialisaties:

Kasteel de Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!