Zonnepanelen bij Kasteel De Kelder Doetinchem

De grondopstelling die is toegepast is een systeem dat vergunningsvrij geplaatst kon worden in de moestuin van het kasteel. Bestuur en eigenaar zijn lang met de afweging bezig geweest en zijn tot de conclusie gekomen dat dit een zeer lucratieve oplossing is geworden voor meerdere uitdagingen die het beheer en behoud van een landgoed met zich meebrengt.

Zaken doen met Evo energie was, vanwege zeer goede ervaringen met de heer Jonker een uitgemaakte zaak. Ook ditmaal heeft het bedrijf waarvan hij samen met zijn broer eigenaar is, zich weer kundig en vakbekwaam getoond. De installatie is snel en zeer nauwkeurig uitgevoerd, wat overigens voor mij al bekend was.


Oude tijd en nieuwe tijd samen gebracht in de perfecte match. In de moestuin wordt niet alleen groente en fruit geoogst maar nu ook de zon.

De service die Evo-energie geleverd heeft is zeer compleet en strekt tot het begeleiden van de wisseling van de energiemeters, welke overigens door de netbeheerder diverse malen fout was ingepland. Afspraak die door de netbeheerder eenzijdig gewijzigd werd en dat dit mede door Evo energie uiteindelijk goed is opgelost en begeleidt.

Nu een paar maanden verder en alles werkt tiptop. Mijn complimenten heren.

De oogst van zon kan nu zorgeloos worden ingezet. Een mooie aanwinst voor de moestuin. Doetinchem wordt hiermee weer een beetje CO2 neutraler.

Project Kasteelkelder 1024x768
Project Kasteelkelder2 1024x768