Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

SDE subsidie zonnepanelen

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

SDE Subsidie Zonnepanelen

Maak gebruik van de SDE subsidie zonnepanelen en bespaar kosten op uw energierekening! Steeds meer bedrijven kijken (gelukkig) naar de mogelijkheden voor het produceren van duurzame energie. De overheid moedigt dit aan en stelt daarom subsidie beschikbaar. Deze Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) is speciaal in het leven geroepen voor bedrijven en non-profit organisaties en wordt jaarlijks verrekend met de meerprijs van zonne-energie ten opzichte van reguliere stroom.

DE SDE Subsidie Zonnepanelen aanvragen kan tweemaal per jaar. Zowel in het voorjaar als in het najaar. Het gaat via het eLoket van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Weet u echter niet of u in aanmerking komt voor de subsidie? Of hoe dit allemaal in z’n werk gaat? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag verder of adviseren u over de mogelijkheden van duurzame energie voor uw organisatie.

Wanneer kom ik in aanmerking voor SDE Subsidie Zonnepanelen?

U komt in aanmerking voor de SDE Subsidie Zonnepanelen als u beschikt  over een zonnepanelensysteem met een vermogen  van 15 kiloWattpiek of meer én een grootverbruikersaansluiting. Dat is een aansluiting van meer dan 3 maal 80 Ampère op het elektriciteitsnet.

Daarnaast moet u rekening houden met eventuele vergunningen. Voor grote installaties in bijvoorbeeld een veldopstelling is meestal een omgevingsvergunning nodig. Mocht dat niet het geval zijn, zorg dan voor relevante documentatie waaruit blijkt dat er geen omgevingsvergunning nodig is.

Verhoog het rendement van uw huidige zonnepanelen systeem

Heeft u al een zonnepanelen systeem op uw dak staan? Of bent u van plan er een te laten plaatsen? Ons eigen montagesysteem zorgt voor een optimaal rendement door o.a. een extreem lange levensduur, een makkelijk verstelbare hellingshoek en genoeg ruimte voor koeling van de panelen. Daarbij helpen wij u graag bij het terugvragen van de BTW of inspecteren en onderhouden wij uw opstelling, zodat u zeker weet dat u het maximale uit uw zonnepanelen haalt.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan en ontdek wat duurzame energie voor uw organisatie kan betekenen.

sde subsidie zonnepanelen

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!