Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Storing en onderhoud

Om zeker te zijn dat uw systeem optimaal blijft werken, bieden wij systeemonderhoud aan. Het kan zijn dat er een storing is die opgelost moet worden, dit doen wij ook. Als specialisten op het gebied van zonne-energie kunnen wij reparaties verrichten en storingen verhelpen. Dit doen wij ook bij systemen die niet bij ons gekocht zijn. Voor contact: vul het onderstaand formulier in.

Bij onderhoud controleren wij bijvoorbeeld of de omvormer nog optimaal werkt en meten wij of de zonnepanelen naar behoren werken. Ook zorgen wij dat de panelen worden schoongemaakt, en leveren wij de mogelijkheid om de panelen te behandelen met Nanocoating. Wanneer uw zonnepanelen schoon zijn, leveren ze meer energie op!

Samengevat

 • Schoonmaak
 • Nanocoating
 • Onderhoud
 • Storing service
 • Reparaties
 • Service op afstand

Zonnepanelen offerte aanvragen


  tot 45 tot 89 tot 1213 tot 1617 tot 20meer dan 20

  Onze projecten:

  Kasteel De Kelder

  Kasteel De Kelder

  Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

  excellent earth didam

  EVO Excellent Earth

  In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

  halle 30 poly panelen

  Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

  Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

  Schrijft u zich nu in
  voor onze nieuwsbrief!