Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Storing en onderhoud

Om zeker te zijn dat uw systeem optimaal blijft werken, bieden wij systeemonderhoud aan. Het kan zijn dat er een storing is die opgelost moet worden, dit doen wij ook. Onze gecertificeerde monteurs op het gebied van zonne-energie kunnen reparaties verrichten en storingen verhelpen. Dit doen wij ook voor klanten met systemen die niet bij ons gekocht zijn. Voor contact: vul het onderstaand formulier in.

Tijdens ons vakkundige onderhoud controleren wij bijvoorbeeld of de omvormer nog optimaal werkt en meten wij of de zonnepanelen naar behoren werken. Ook zorgen wij dat de panelen worden schoongemaakt. Wanneer uw zonnepanelen schoon zijn, leveren ze meer energie op!

Storing en onderhoud diensten:

 • Schoonmaak
 • Onderhoud
 • Storing service
 • Reparaties
 • Service op afstand
 • Telefonische helpdesk
 • Technisch specialisten

Zonnepanelen offerte aanvragen


  tot 45 tot 89 tot 1213 tot 1617 tot 20meer dan 20

  Onze projecten:

  Kasteel De Kelder

  Kasteel De Kelder

  Een van de opdrachtgevers van het eerste uur. De jonkheer Floris Beelaerts van Blokland heeft tijdens de installatie zelfs nog heerlijk zitten genieten in zijn stoel op het terras naast de moestuin waar de panelen werden geplaatst.

  excellent earth didam

  EVO Excellent Earth

  Didam woning met ruime tuin en zonnepanelen op het zuiden. Evo Excellent Earth excelleert hier al jaren zonder problemen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel!

  halle 30 poly panelen

  Al even geleden in 2011, ergens in de Achterhoek.

  Een foto uit de oude doos. De oude service bus op locatie in de Achterhoek. inmiddels rijden er al meer dan 5 voertuigen van ons door de gehele regio. Van Arnhem tot Winterswijk en van 's-Heerenberg tot Deventer en soms verder.

  Schrijft u zich nu in
  voor onze nieuwsbrief!