Vanwege de enorme drukte voor het leveren van zonnepanelen, is het tot nader order niet meer mogelijk om nieuwe aanvragen voor offertes in behandeling te nemen.
Onze excuses voor het ongemak wij hopen u spoedig weer sneller van dienst te zijn.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs,2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen, 1 office/HR manager.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak, rondkijken mag natuurlijk altijd zolang we maar geopend zijn!
Vanwege de enorme drukte voor het leveren van zonnepanelen, is de wachttijd voor een offerte of offerte gesprek opgelopen tot 5 weken.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen, 1 office/HR manager.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak, rondkijken mag natuurlijk altijd zolang we maar geopend zijn!
SunPower Maxeon 3 375Wp Black
Schuin dak montage met 12 zonnepanelen
13 januari 2020
Storingsmelding van uw Enphase systeem
18 mei 2020

Samen met Lodewijk Hoekstra op De Krim Texel zonnepanelen plaatsen.

Lodewijk Hoekstra bij Evo energie Doetinchem

Lodewijk Hoekstra op bezoek.

Vanwege opnames voor ‘De Grote Tuinverbouwing’ was onze showroom op vrijdagmiddag 15 mei 2020, voor bezoek niet mogelijk. Vrijdagmiddag vanaf 12.30 uur kon u niet in onze showroom terecht maar waren wij telefonisch gewoon bereikbaar. Dit i.v.m. opnames voor het programma ‘De Grote Tuinverbouwing’ van SBS6. Lodewijk Hoekstra zal voor zijn item ‘Lodewijks Groene Geluk’ kennismaken met Evo | Energie waarna wij als sponsor zonnepanelensystemen gaan plaatsen voor hun project op Texel.

Wij zijn enthousiast!

Later dit jaar op Texel.

De filmopnames op Texel waren voor iedereen een mooi avontuur. Daags voor de opnames zijn we met het hele team naar Texel getogen en zijn we op De Krim verbleven. Op tijd aan de slag en iedereen die aan het project heeft gewerkt was enthousiast en we zijn er warm onthaald door het management van het park. Het resultaat mag er zijn en wij hopen dat het veel mensen inspireert om anders naar de natuur en de leefomgeving te kijken.

Wij zijn trots!