Waterstof auto

Open dag Evo-energie Doetinchem

Op zaterdag 17 juni 2017 wordt voor het eerst in de geschiedenis van Doetinchem een waterstof racewagen getoond aan de bezoekers van onze open dag!

Kom deze door de TU Delft ontwikkelde en gebouwde race bolide bewonderen en laat u informeren door de mensen uit Delft. Bent u geïnteresseerd in de nieuwe groene economie en de nieuwe duurzame toekomst van onze planeet? U bent van harte welkom bij ons te komen kijken naar nog veel meer ontwikkelingen op het gebied van de groene economie. Wij tonen u de producten die wij hebben ontwikkeld voor het monteren van zonnepanelen en de Evo Exe Safety Container die met name veel wordt toegepast bij systemen in het veld en op platte daken. Een mooie afwerking naast de zeer veilige en milieuvriendelijke voordelen. Maar ook kunt u een afspraak maken met Harrie Ligtvoet van Ligtvoet Foto en Film, om een foto of film te laten maken van uw dak met zonnepanelen, door middel van een Drone.

Wij geven demonstraties en tonen werkende zonnepaneel systemen. Zo kunt u zien hoe een dak-schouw kan worden gedaan middels een drone.

  • Er is een marktkraam met diverse led artikelen tegen absurd lage prijzen!
  • Er wordt de werking van een waterstof tankstation getoond.
  • Er zijn hapjes en drankjes.
  • Er zijn professionals die vertellen over de producten en diensten die wij leveren.
  • Er is informatie te krijgen over energie-opslag, waterontharders en de voordelen ervan voor u.
  • Wij laten de mogelijkheid zien van mobiele energie opslag. Leuk als u met uw camper op pad gaat of ideaal om uw gereedschappen op te laden in het veld. Steeds meer zal er draadloos worden gewerkt, daarmee de duurzaamheid bevorderend. Hoe mooi is het als u in het veld de accu van uw tuingereedschap kunt opladen met uw mobiele accu die wordt geladen door de panelen op uw bus of aanhanger.
  • Er zijn diverse aanbiedingen zoals Gratis Solar Coating als u bij ons een zonnepanelensysteem besteld.
  • Infrarood verwarming zomer aanbieding

De toekomst is hier en nu, de EVOlutie gaat verder en laat onze fantasie de grenzen verleggen.