Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Zonnepaneel stopcontact

Zonnepaneel stopcontact is dit mogelijk?

Hoe zit het nou met een zonnepaneel stopcontact? Bij het plaatsen van een zonnepaneel is het belangrijk om de stroom klaar te maken voor gebruik. Het is dus NIET mogelijk een zonnepaneel direct op een stopcontact aan te sluiten. In Nederland is het zo dat de meeste zonnepanelen gelijkstroom leveren. Deze stroom kan niet direct worden gebruikt, maar moet worden omgevormd. Dit doe je door middel van omvormers. Bij een prijsopgave van ons verwerken we altijd de omvormers in de totale prijs.

Indien de omvormer aan wordt gesloten op de stroom binnen uw huis zorgt die er voor dat alle elektrische voorzieningen via de opgewekte stroom gaan. Indien u teveel stroom opwekt in verhouding met het verbruik is het zelfs mogelijk om stroom terug te leveren.

Zonnepanelen plug in met stekker

Er zijn opties met een kleinere set-up. Hierbij is geen grote omvormer nodig die op het stroomnetwerk aangesloten moet worden. Dit is echter niet voor elke situatie geschikt. Wij adviseren u graag op het gebied van een zonnepaneel stopcontact en de mogelijkheden daarvan. Vul ons contactformulier in of neem even contact op door te bellen, wij staan u graag te woord en geven een passend advies.

zonnepaneel stopcontact

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien van met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!