Zonnepanelen afdak

Door zonnepanelen op uw afdak te laten plaatsen, kunt u profiteren van een mooie overdekte ruimte en tegelijkertijd energie besparen. Zo heeft u misschien een overkapping die onder andere dient als mooie veranda, handige berging of een plek om uw auto te parkeren. Laat er dan gerust zonnepanelen op plaatsen. Om dit te laten doen bent u bij EVO Energie aan het juiste adres!

Wij hebben een klanttevredenheid van 100% en zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de Gelderse topleveranciers en installateurs van zonnepanelen. Als echt familiebedrijf uit de Achterhoek hechten we daar ook veel waarde aan.

Waarom kiezen voor zonnepanelen als afdak?

Een afdak met zonnepanelen is om milieuredenen een verstandige keuze. De zonnepanelen krijgen door hun plaatsing veel zon, waardoor ze veel zonne-energie produceren. Nadat u de kosten van de zonnepanelen heeft terugverdiend, wat slechts enkele jaren duurt, krijgt u vele jaren gratis zonne-energie. Zo bespaart u uiteindelijk veel geld! Kortom, een overkapping met zonnepanelen is een geweldige aanwinst voor uw huis en tuin.

De vele mogelijkheden van een afdak met zonnepanelen

Een afdak met zonnepanelen van EVO Energie is geschikt voor diverse doeleinden. Heeft u altijd al een auto of fiets overkapping willen hebben? Droomt u van een comfortabele veranda waaronder u de hele nacht buiten kunt doorbrengen? Of heeft u baat bij een handige overdekte opslagruimte? EVO Energie heeft vele mogelijkheden voor elk van deze en andere omstandigheden. Want wat wilt u nog meer dan meer gemak, minder energiekosten en een beter milieu door de inzet van zonnepanelen?

EVO Energie

Is het dak van uw woning of gebouw ongeschikt voor zonnepanelen? Dan biedt een afdak met zonnepanelen uitkomst. Met een afdak kunt u toch op een duurzame manier zonne-energie produceren. Dit is een verstandige financiële beslissing naast dat het goed is voor het milieu.

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.