Zonnepanelen nieuwbouw

Zonnepanelen komen steeds vaker voor in de nieuwbouw. Maar waarom kiezen particulieren zo vaak voor zonnepanelen op een nieuwbouwwoning? Er is een eenvoudige verklaring. Ze vergroten de duurzaamheid van uw energievoorziening, verminderen de energie-intensieve productie van dakpannen en zorgen voor een esthetisch mooi dak. Wilt u weten wat zonnepanelen voor uw gloednieuwe woning kunnen betekenen? Doe dan de locatiescan. Hieruit leert u wellicht meer over de voordelen van zonnepanelen op uw woning.

Waarom zonnepanelen bij nieuwbouw?

Nieuwbouwwoningen hebben meestal energielabel A. Toch is het voor deze woningen nog steeds ongelooflijk interessant om zonnepanelen te hebben. Naast dat uw woning nog milieuvriendelijker wordt, bent u maandelijks minder geld kwijt aan elektriciteit en hebben de zonnepanelen zich in ongeveer acht jaar terugverdiend. De energie die uw zonnepanelen daarna produceren is allemaal pure winst op uw elektriciteitsrekening. Bovendien maakt het hebben van zonnepanelen op uw dak de verkoop van uw huis gemakkelijker. In het bijzonder voor kopers die zeer geïnteresseerd zijn in milieuvriendelijk wonen en leven.

Waar op letten bij zonnepanelen in de nieuwbouw?

Laat een bedrijf als EVO Energie beoordelen welke zonnepanelen het meest geschikt zijn voor uw dak voordat u zonnepanelen laat plaatsen. Kijk voor de beste energieopbrengst zowel naar het soort materiaal dat gebruikt wordt als naar de ligging ervan. Laat u hierover vooraf goed informeren, want naast de kwaliteit van het zonnepaneel zijn ook de locatie en de hoek op uw dak van belang. Neem gerust contact met ons op en ontdek waar u op moet letten bij uw nieuwbouwwoning.

Kiest u voor zonnepanelen?

Bent u van plan om zonnepanelen op uw huis te plaatsen? Breng dit idee dan in de praktijk door meteen een prijs aan te vragen voor de installatie van de panelen. Als u nu handelt, kunt u nog eerder het rendement van uw panelen ten volle benutten omdat de prijzen in de toekomst naar verwachting zullen stijgen.