Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Zonnepanelen voor een camper, caravan, boot of bus

Nieuw in ons assortiment is een pakket voor de recreant. Mensen met een camper, caravan, boot of bus kunnen bij ons terecht voor een doe het zelf pakket zonnepaneel(en). Dit bestaat uit een montageset, kabels, schroeven, zonnepaneel(en), acculader 12V / 24V en dakdoorvoer. Er is een keuze in diverse maten. Door de verschillende maten zonnepanelen kan er een systeem worden samengesteld worden dat op maat is voor uw voertuig.

Voor iedere camper, caravan, boot of bus is er een zonnepanelen systeem van het gewenste formaat te verkrijgen is. Veel is op voorraad of op korte termijn te leveren. Men kan met de camper, caravan, boot of bus voor de deur parkeren, zodat u direct kunt uitmeten of alles past.

Alle zonnepanelen worden met garantie geleverd en ook de laadregelaars hebben garantie. De panelen hebben tot 10 jaar garantie en de meeste acculaders/laadregelaars 2 tot 5 jaar garantie. Afhankelijk van de keuze is er een montagesysteem verkrijgbaar.

We helpen u met het maken van de keuze en adviseren u over de mogelijkheden. Zo koopt u voor de recreatie een groen en voordelig zonnepaneel systeem om uw accu op te laden overdag, zodat het mogelijk wordt om op plaatsen te overnachten waar stroom niet beschikbaar is. Dit zonder dat u daarvoor fossiele brandstof gebruikt. En zeer groene en milieuvriendelijke vorm van recreëren. Neem contact op met ons of kom gewoon bij ons in de showroom.

Meer informatie over acculaders, zonnepanelen en montage sets is op onze website te vinden.

zonnepaneel camper, caravan, boot of bus

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!