Zonnepanelen in de tuin

Maak gebruik van zonnepanelen in de tuin en bespaar op uw energierekening! EVO Energie kent een aantal zonnepanelen met een hoog rendement welke op ons eigen, unieke montagesysteem in de tuin geplaatst kunnen worden. Het systeem, EVO Excellent, is uitermate geschikt voor een voordelige veldopstelling, maar kan ook moeiteloos gemonteerd worden op een plat dak van bijvoorbeeld een garage, carport of tuinhuis. Zelfs panelen op pergola’s en prieeltjes zijn geen probleem

Kortom, in iedere situatie zorgt EVO Energie dankzij haar unieke montagesystemen voor efficiënte zonnepanelen in de tuin. Het systeem heeft daarbij een minimalistische uitstraling en gaat praktisch levenslang mee. De componenten zijn namelijk gemaakt van nylon- en glasvezelversterkt aluminium en RVS, met minimale ecologische voetafdruk die 90% lager ligt dan van een vergelijkbaar product vervaardigd uit metaal.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op en laat u adviseren of doe de vrijblijvende locatiescan en ontdek wat zonnepanelen in de tuin voor u kan betekenen.

Zonnepanelen in tuin 09 1024x684

Voordelen constructie van zonnepanelen in de tuin

De door ons gebruikte constructie kan in praktisch iedere tuin geïnstalleerd worden. Door het feit dat de losse zonnepanelen zowel in landscape als portrait positie naadloos gemonteerd kunnen worden, kan het systeem moeiteloos over bobbels en andere obstakels op het dak geplaatst worden. Daarbij biedt EVO Excellent altijd ruimte onder de panelen, waardoor niet alleen de opbrengst van zonnepanelen in de tuin omhoog gaat, maar er ook ruimte is voor extra componenten als optimizers en micro-omvormers.

Enthousiast geworden over zonnepanelen in de tuin?

Enthousiast geworden over onze zonnepanelen set in de tuin en over het unieke montagesysteem dat wij gebruiken? We beschikken over eigen gecertificeerde monteurs die een zonnepanelensysteem graag bij u komen plaatsen. Bovendien fungeert EVO Energie ook als groothandel voor andere installateurs. Neem contact met ons open vraag naar de mogelijkheden.