Zonnepanelen installateur

Bent u op zoek naar een goede zonnepanelen installateur? Wij van Evo Energie helpen u graag bij het installeren van uw panelen. Daarbij zijn wij een erkende installateur op het gebied van zonnepanelen. Zo plaatsen wij de panelen waar u wilt en op unieke locaties, bijvoorbeeld op een carport, plat dak of in een veldopstelling.  

installatie zonnepanelen, zonnepanelen installateur, Zonnepanelen, zonnepanelen afdak, zonnepanelen dakscan, zonnepanelen installateur, zonnepanelen installatiesysteem, zonnepanelen met accu


Zonnepanelen laten installeren  

Evo Energie heeft veel ervaring in het plaatsen van zonnepanelen. Wij installeren graag uw zonnepanelen waarbij wij ervoor zorgen dat ze op de juiste manier worden geplaatst. De prestatie van zonnepanelen is namelijk op zijn best als de panelen in een hellingshoek worden geplaatst. Zo is bij een schuin dak de ideale helling 35 graden. Bij een plat dak haalt u het meest uit de panelen bij een helling van 13 graden. 

Evo Energie maakt gebruik van het zonnepanelen montagesysteem. Op deze manier zorgen wij ervoor dat zonnepanelen op een plat dak geïnstalleerd kunnen worden met de juiste helling. Ook maakt dit revolutionaire systeem het monteren van zonnepanelen in een veldopstelling, op een garage, carport, tuinhuis of pergola een stuk makkelijker. Wilt u meer weten over dit systeem dat wij gebruiken? Lees het hier ‘Zonnepanelen montagesysteem’.  


Zonnepanelen laten installeren kosten

De hoogste kosten op het gebied van zonnepanelen liggen niet bij de installatie. Deze kosten liggen bij de aanschaf van de zonnepanelen. Wilt u de panelen vervolgens laten installeren dan komen daar extra kosten bij kijken. Daarbij zijn er een aantal keuzes die u moet maken die bijdragen aan de uiteindelijke prijs. 

Ten eerste moet u de keuze maken tussen en plat dak of een schuin dak. Bij een plak dak liggen de installatie kosten hoger. Aangezien er meer materiaal nodig is om de panelen in de juiste helling te plaatsen. 

Ten tweede moet u de keuze maken of u een installateur wilt inhuren voor onderhoud. Wilt u voordat u deze keus maakt meer informatie over het onderhoud van zonnepanelen? Lees het hier ‘Onderhoud zonnepanelen’.

De laatste keus die u moet maken zijn de soorten zonnepanelen die u wilt laten installeren. Evo Energie verkoopt verschillende soorten zonnepanelen met elk zijn eigen voor- en nadelen. Wilt u meer informatie over de soorten panelen? Lees het hier ‘Zonnepanelen’ of neem contact met ons op.   


Waarom Evo Energie 

Evo Energie is de erkende installateur als het gaat om de verkoop en installatie van duurzame energie. Zo zijn wij onder andere een erkende zonnepanelen installateur. Zo plaatsen wij de zonnepanelen ook op bijzondere locaties, zoals op een carport, tuin, tuinhuis of in een veldopstelling. Wilt u meer informatie over de installatie van zonnepanelen? Neem dan contact met ons op en maak vrijblijvend kennis met Evo Energie. Wij staan altijd voor u klaar!