Zonnepanelen montagesysteem van Evo Energie

Maak kennis met EVO Excellent, het revolutionaire zonnepanelen montagesysteem uit de Achterhoek! Met het handige systeem monteert u gemakkelijk zonnepanelen in een veldopstelling of op een plat dak. Maar ook op een garage, carport, tuinhuis of zelfs een pergola zijn er zonnepanelen te plaatsen dankzij het multifunctionele zonnepanelen montagesysteem. Kortom, in iedere situatie te gebruiken. Bovendien is het in een stijlvolle, minimalistische uitvoering geproduceerd.

Zonnepanelen Montagesysteem 500x400

Waarom ons zonnepanelen montagesysteem?

Het systeem wordt gekenmerkt door de mogelijkheid tot het plaatsen van de meest voorkomende typen zonnepanelen. In zowel landscape- als portrait opstelling, zodat men de zonnepanelen gemakkelijk naadloos kan plaatsen over eventuele hobbels of obstakels op de ondergrond. Daarbij wordt het systeem geproduceerd van onderhoudsvrije materialen en kent het een extreem lange levensduur. Daarbij is zowel het monteren als het verwijderen van de opstelling een gemakkelijke klus. Ons zonnepanelen montagesysteem kan overigens eenvoudig en voordelig tegen diefstal worden beveiligd met de EVO EXCELLENT LOCK.

Ons unieke zonnepanelen montagesysteem heeft altijd genoeg ruimte onder de panelen, zodat de ze goed gekoeld worden en we de opbrengst kunnen verhogen. Tevens kunnen hierdoor toekomstige nieuwe ontwikkelingen als bijvoorbeeld accu technologie geplaatst worden. Met onze EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER werken we de bekabeling op een stijlvolle en milieuvriendelijke manier weg en beschermen we de installatie extra tegen weersinvloeden. Bovendien is het systeem diefstal- en vandalismebestendig!

Het EVO Excellent zonnepanelen montagesysteem wordt geproduceerd van materialen van hoogwaardige kwaliteit. De componenten bestaan uit nylon- en glasvezel versterkt aluminium en RVS, zijn recyclebaar en laten een minimale ecologische voetprint achter. Bovendien bevindt de ballast zich in de voet, waardoor men deze niet los hoeft bij te kopen.

Meer weten over onze montagesystemen?

EVO Energie geldt als ontwikkelaar, producent en groothandel van het unieke zonnepanelen montagesysteem en werkt dan ook graag samen met installateurs uit heel Nederland. Maar we zetten ons systeem ook in om particulieren te voorzien van een milieuvriendelijk zonnepanelen systeem. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en ontdek de veelzijdigheid van EVO Excellent.