Zonnepanelen op een dakkapel, is dat mogelijk?

Het is zeker mogelijk om zonnepanelen op een dakkapel te plaatsen! Evo Energie heeft inmiddels jaren ervaring opgebouwd in het plaatsen op zowel schuin dak, plat dak of op dakkapellen. Bij het plaatsen op een dakkapel komt meer nauwkeurigheid kijken, omdat de ondergrond vaak niet zo stevig is als bijvoorbeeld dakpannen.

Wij plaatsen vrijwel op elke oppervlakte zonnepanelen. Daar ligt onze specialiteit. Van veldopstellingen, tot tuinhuizen, tot specifieke plat dak montages. Door ons eigen ontwikkelde montagesysteem kunnen wij garanderen dat uw zonnepanelen staan als een huis, waar dan ook.


Offerte op maat?

Vaak is het plaatsen van zonnepanelen een maatwerkproject. Daarom leveren wij geen standaard prijsopgaves, maar doen we alles in overleg. Vraag vrijblijvend ons advies aan! Dan weet u waar u aan toe bent en kunt u van onze expertise uitgaan. Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 0314 – 3607 57, of klik op offerte aanvragen. Voor andere vragen rondom zonnepanelen op dakkapel plaatsingen, of zonnepanelen in het algemeen, bel gerust!