Zonnepanelen plat dak

Bent u op zoek naar zonnepanelen voor een plat dak? Daar helpt Evo Energie u graag mee. Of u nu wilt besparen op de energierekening of een stap wil zetten naar een beter milieu. Het aanschaffen van zonnepanelen is aantrekkelijk.

Voordelen van zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen op een plat dak bieden een aantal interessante voordelen. Zo is het makkelijker om de panelen te koelen. Ook is het visueel aantrekkelijker omdat ze uit het zicht vallen. Wellicht het grootste voordeel voor u is dat zonnepanelen op een plat dak op een ideale hellingshoek ten opzichte van de zon geïnstalleerd kunnen worden. Zo haalt u dus sneller meer rendement uit de zonuren.

Om zonnepanelen op uw dak te plaatsen is het belangrijk om te weten of uw dak in goede staat verkeert. Dit vraagt om expertise. Hier kunnen onze experts u bij helpen.

Welke zonnepanelen kunt u het beste kiezen?

Als u zonnepanelen op uw dak laat plaatsen doet u dat natuurlijk voor de lange termijn. Daarom is het belangrijk dat de panelen van hoge kwaliteit zijn. Kies dus voor zonnepanelen van vooraanstaande merken, zoals SunPower, Canadian Solar of URE. Tevens is het mogelijk om zonnepanelen zowel los als in een compleet systeem aan te schaffen. Ons assortiment biedt zich daar uitstekend voor aan.

Kosten vs. opbrengsten

Het plaatsen van zonnepanelen op uw plat dak is doorgaans in initiële aanschaf duurder. Dat komt doordat we een specifiek montageframe plaatsen. De kosten van de zonnepanelen zelf zijn voor beiden daken gelijk. Echter is de opbrengst van energie voor lange termijn hoger. Dat komt doordat de panelen in een ideale stand van zo’n 13 graden ten opzichte van de zon staan. Hierdoor bespaart u uiteindelijk dus maandelijks meer geld op uw energierekening.

Ontdek wat u kunt besparen door contact met ons op te nemen of kom langs in de showroom en laat u inspireren.