F.A.Q. - Veelgestelde vragen

Wil je zonnepanelen op je tuinhuis laten plaatsen? Maak dan kennis met het unieke montagesysteem van EVO Energie: EVO Excellent! Met dit handige systeem kun je veilig en snel zonnepanelen plaatsen op allerlei plaatsen in de tuin. Dus niet alleen op je tuinhuis zonnepanelen, maar ook op bijvoorbeeld; een carport, prieel, of pergola, camper of caravan, op een schuin dak, plat dak, kapschuur of gewoon op de grond in een veldopstelling. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Bovendien is het montagesysteem erop gebouwd om duurzaamheid te garanderen en tientallen jaren mee te gaan. Dat komt onder andere door nylon- en glasvezelversterkte aluminium componenten. Daarbij is er ook een ingebouwde EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER aanwezig. Hiermee wordt de bekabeling en micro-omvormers beschermd én mooi weggewerkt worden. Het systeem laat daarbij bovendien een minimale ecologische afdruk achter.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op een tuinhuis plaatsen? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren of kom langs in de showroom en ervaar onze zonnepanelen zelf!nt.

Zonnepanelen Op Tuinhuis Plaatsen 1 500x400

Waarom EVO Energie zonnepanelen op uw tuinhuis plaatsen?

EVO Energie is ervaren in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Bij zowel bedrijven als bij particulieren. Op het dak of in tuin. We beschikken daarbij over een eigen montagesysteem, wat we zelf ontwikkelen en produceren in de Achterhoek. Naast bovengenoemde voordelen zorgt dit systeem ook voor een optimale opbrengst door altijd genoeg ruimte onder de panelen te behouden. Op deze manier worden de panelen gekoeld door de wind. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om eventuele optimizers en andere accu technologieën aan te sluiten op een later tijdstip.

De constructie is enorm veelzijdig. Dat betekent dat ze zowel in landscape- als portretopstelling geplaatst kunnen worden, zodat de zonnepanelen moeiteloos over eventuele hobbels en andere onregelmatigheden geplaatst kunnen worden. Je kunt dus altijd wel zonnepanelen op een tuinhuis plaatsen. Ongeacht het dak.


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen op een tuinhuis?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden voor zonnepanelen op een tuinhuis plaatsen? Neem contact met ons op en we adviseren je graag. We functioneren daarbij ook als groothandel voor installateurs door heel Nederland. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Gratis zonnepanelen locatiescan?

Doe de vrijblijvende locatiescan en ontdek wat duurzame energie in de vorm van zonnepanelen voor u kan betekenen!

Bekijk onze projecten

Schuin dak montage met 12 zonnepanelen

In Doetinchem heeft Evo Energie de klant voorzien van een schuin dak montage met 12 zonnepanelen. Hierbij is er gebruik gemaakt van Sunpower E19-320-BLK met Enphase mico-omvormers. Op deze locatie is er gekozen om de zonnepanelen niet op het dak van het huis te plaatsen maar op het dak van de naastgelegen schuur.

Zonnepanelen Doetinchem 1024x683

Grondopstelling met 15 zonnepanelen

In de gemeente Druten heeft Evo Energie de klant voorzien van een grondopstelling met 15 zonnepanelen. Wij hebben hierbij de klant geadviseerd om te kiezen voor URE full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers. De klant kan hiermee totaal 4650 Watt piek opwekken.

De wens van de klant was dat het onopvallend zou zijn en toch voldoende rendement zou leveren. Er is gekozen om de grondopstelling mooi weg te werken achter een zelf geplaatste heg. Hierdoor is de opstelling mooi geïntegreerd in het landschap en levert het een goed rendement.

Grondopstelling 15 Zonnepanelen 1024x684

Grondopstelling in wadi met 24 zonnepanelen

Evo Energie heeft weer een leuk nieuw project afgerond in de gemeente Oude IJsselstreek. Ditmaal  met een grondopstelling van 24 zonnepanelen op een schuin deel in de tuin van de klant. Hierbij is er gebruik gemaakt van URE  full black zonnepanalen met Enphase mico-omvormers en het Evo Excellent Earth montagesysteem. De klant heeft hiermee een totaal vermogen van 7.440 Watt piek. Voor deze locatie is er gekozen om de ondergrond voor de grondopstelling 50 cm uit te graven. Hierdoor is de opstelling netjes weggewerkt en is deze mooi geïntegreerd in het Achterhoekse landschap.

De Heurne 11 1024x684