Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Zonnepanelen op tuinhuis plaatsen

Wil je zonnepanelen op je tuinhuis laten plaatsen? Maak dan kennis met het unieke montagesysteem van EVO Energie: EVO Excellent! Met dit handige systeem kun je veilig en snel zonnepanelen plaatsen op allerlei plaatsen in de tuin. Dus niet alleen op je tuinhuis zonnepanelen, maar ook op bijvoorbeeld; een carport, prieel, of pergola, camper of caravan, op een schuin dak, plat dak, kapschuur of gewoon op de grond in een veldopstelling. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

Bovendien is het montagesysteem erop gebouwd om duurzaamheid te garanderen en tientallen jaren mee te gaan. Dat komt onder andere door nylon- en glasvezelversterkte aluminium componenten. Daarbij is er ook een ingebouwde EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER aanwezig. Hiermee wordt de bekabeling en micro-omvormers beschermd én mooi weggewerkt worden. Het systeem laat daarbij bovendien een minimale ecologische afdruk achter.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor zonnepanelen op een tuinhuis plaatsen? Neem gerust contact met ons op en laat je adviseren of kom langs in de showroom en ervaar onze zonnepanelen zelf!

zonnepanelen op tuinhuis plaatsen

Waarom EVO Energie zonnepanelen op uw tuinhuis plaatsen?

EVO Energie is ervaren in het leveren en plaatsen van zonnepanelen. Bij zowel bedrijven als bij particulieren. Op het dak of in tuin. We beschikken daarbij over een eigen montagesysteem, wat we zelf ontwikkelen en produceren in de Achterhoek. Naast bovengenoemde voordelen zorgt dit systeem ook voor een optimale opbrengst door altijd genoeg ruimte onder de panelen te behouden. Op deze manier worden de panelen gekoeld door de wind. Bovendien biedt dit de mogelijkheid om eventuele optimizers en andere accu technologieën aan te sluiten op een later tijdstip.

De constructie is enorm veelzijdig. Dat betekent dat ze zowel in landscape- als portretopstelling geplaatst kunnen worden, zodat de zonnepanelen moeiteloos over eventuele hobbels en andere onregelmatigheden geplaatst kunnen worden. Je kunt dus altijd wel zonnepanelen op een tuinhuis plaatsen. Ongeacht het dak.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van zonnepanelen op een tuinhuis?

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden voor zonnepanelen op een tuinhuis plaatsen? Neem contact met ons op en we adviseren je graag. We functioneren daarbij ook als groothandel voor installateurs door heel Nederland. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!