Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom voor een advies op maat en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Advies op maat

Er zijn verschillende redenen waarom voor ons elk zonnepanelensysteem anders is. Elke klant is anders en heeft zijn eigen wensen. Bij ons kunt u de showroom bezoeken en de materialen bekijken. Er zijn werkende zonnepanelensystemen te zien en onder het genot van een kop koffie of thee leggen wij u uit wat de voordelen zijn van de verschillende mogelijkheden. Welke zonnepanelen kunt u kiezen en wat is er mogelijk met de omvormer  die er bij uw systeem en situatie het beste past? Maar ook het montagesysteem waar de zonnepanelen op worden gemonteerd is van groot belang. Wij kunnen u alles daarover laten zien en uitleggen wat het beste is toe te passen. Geen goedkope slechte producten om de prijs te drukken maar een degelijk product. Het moet tenslotte 30 jaar blijven zitten of staan.

Offerte

De offerte wordt op maat gemaakt naar aanleiding van een persoonlijk advies. Wij gaan bij u op bezoek om het dak te observeren en op te meten. We geven advies en kijken samen met u naar de mogelijkheden van uw dak of veld. De een heeft voorkeur voor zwarte zonnepanelen en de ander voor blauwe zonnepanelen. Volgens uw wensen plaatsen wij de zonnepanelen in het zicht of minder in het zicht. Evo energie zorgt ervoor dat uw wensen samen met onze kennis tot een mooi eindresultaat leidt.

Een tevreden klant is tenslotte onze beste reclame!

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!