Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Kom snel kijken en geniet van een heerlijk bakje verse koffie!

Een laadpaal thuis hebben?

Heeft u een elektrische auto? Geniet dan van het voordeel om een laadpaal thuis te hebben. Bij Evo Energie helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste laadpaal.

Het gemak om thuis een laadpunt te hebben

Als u een elektrische auto heeft wilt u zich geen zorgen maken over het opladen ervan. Door een laadpaal thuis te hebben kunt u deze zorgen direct wegnemen. Altijd een vast oplaadpunt voor uw zelf, hoe makkelijk wilt u het hebben? Geen rondjes rijden opzoek naar een oplaadpunt en geen gedoe met allerlei kabels. Sluit uw auto in de nacht aan op de laadpaal en de volgende ochtend kunt u met een volle accu naar uw bestemming rijden. Gaan er meerdere auto’s gebruik maken van uw laadpaal? Geen zorgen, u kunt er ook voor kiezen om een laadpaal te kiezen zonder vaste kabel. Op deze manier bent u flexibel en kunt u wisselen met kabels.

Uw laadpaal thuis installeren zonder gedoe

Het aansluiten van een NewMotion-laadpaal is heel eenvoudig. Met onze persoonlijke installatie service en ondersteuning helpen wij u bij het installeren van de laadpaal en beschikt u in een mum van tijd over uw eigen laadpaal. Ook de aanschaf van een laadpaal is eenvoudig. U heeft geen toestemming van de gemeente nodig om een laadpaal op uw oprit neer te zetten. Wat u wel bij de gemeente na kan vragen is of er een subsidie mogelijk is. Sommige gemeentes geven particulieren hier de mogelijkheid voor, op deze manier kunt u nog voordeliger uitkomen.

Een laadpaal van Evo Energie

Benieuwd naar onze laadpalen en welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@-evo-energie of door te bellen naar 0314-360757. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste laadpaal voor thuis gebruik.

laadpaal thuis

Onze projecten:

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder

Kasteel De Kelder is dit jaar voorzien met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam is onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. Het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van het jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijft u zich nu in
voor onze nieuwsbrief!