Oplaadpunten

Rijdt u een elektrische auto? Dan bent u ongetwijfeld bekend met oplaadpunten.
Weet u bijvoorbeeld dat er verschillende manieren zijn om uw elektrische auto op te laden? Zo is er een standaardisatie norm en is opladen niet meer ingewikkeld met verschillende kabels of stekkers. Er zijn hoofdzakelijk twee oplaad manieren die u kunt onderscheiden: normaal laden en snel laden. Waarbij het traditionele laden vaak gaat om thuis- of zakelijke locaties en snel laden om locaties onderweg.

Onze oplaadpunten kunnen zowel particulier als zakelijk ingezet worden. De laadpalen zijn uitgerust met NewMotion laad ervaring. Dit houdt in dat we u door middel van slimme technologie en functioneel design de ultieme ervaring kunnen bieden. Dat betekent optimaal gebruik en een lage investering. Naast onze oplaadpunten bieden we ook zonnepanelenomvormersaccu opslag en meer aan.

Laadpaal Thuis 500x393, laadpaal, laadpaal thuis, laadpaal installeren, eigen laadpaal

Evo ChargePlan

Met ons Evo ChargePlan heeft u een oplaadpunt aan huis of op de zaak. We rijden steeds meer elektrisch. Dat betekent ook dat er op steeds meer plekken oplaadpunten nodig zijn. U wilt natuurlijk een top service bieden aan uw klanten/ gasten. Deze service hoeft niet te stoppen bij de deur. Met het Evo Chargeplan maakt u dit mogelijk. Wij zorgen voor oplaadpunten op uw locatie die u commercieel in kunt zetten.

Het Evo ChargePlan heeft een aantal belangrijke voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet.

  • Bied uw klanten een extra service aan
  • U wordt betaald voor de geladen stroom
  • Ontvang een vergoeding voor het plaatsen
  • Wij zorgen ervoor dat alles blijft werken

Laadpalen & abonnementen

Rijdt u elektrisch? Dan kunt u er niet omheen om thuis een laadpaal te (laten) installeren. Het voordeel van een oplaadpunt aan huis is dat u zorgeloos op weg kunt. Daarnaast is een oplaadpunt thuis doorgaans voordeliger dan openbare oplaadpunten, zoals bijvoorbeeld langs de snelweg. Om een oplaadpunt thuis te installeren is vaak specialistische kennis nodig. Waar moet het aan voldoen? Wat heb ik nodig bij het installeren? Hoe zorg ik voor een verantwoorde laadmogelijkheid? Dat zijn veelgestelde vragen. Hier helpen we u graag bij. Neem contact met ons op en we voorzien u graag van een passend advies in onze showroom. Zien we u binnenkort?