Montage van zonnepanelen op een plat dak door Evo Energie

Bent u op zoek naar hulp bij de montage van zonnepanelen op een plat dak? Ervaar de veelzijdigheid van de EVO Excellent constructie. Zonnepanelen kunnen met ons eigen, unieke systeem gemakkelijk op platte daken geplaatst worden. Daarbij is het gemakkelijk de ideale hellingshoek in te stellen of bij te stellen wanneer dat nodig is. Dat betekent dat u gemakkelijk zonnepanelen in de tuin kunt plaatsen, bijvoorbeeld op de garage, carport, overkapping of het tuinhuis.

Door bij montage van zonnepanelen op een plat dak gebruik te maken van het EVO Excellent systeem, verzekert u zichzelf van voldoende ruimte onder de zonnepanelen om eventueel toekomstige onderdelen als accutechnologie te plaatsen. Bovendien zorgt deze ruimte ervoor dat de zonnepanelen gekoeld worden door de wind en daarmee de opbrengst van zonne-energie verhogen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zonnepanelen plat dak montage? Neem contact met ons op. We voorzien u graag van passend advies.

Zonnepanelen, zonnepanelen afdak, zonnepanelen dakscan, zonnepanelen installateur, zonnepanelen installatiesysteem, zonnepanelen met accu

Zonnepanelen plat dak | Duurzaam & veilig

(Extra) zonnepanelen op een plat dak monteren met het montagesysteem van EVO Energie levert niet alleen een hoge opbrengst op. Het beveiligt de installatie ook tegen diefstal of vandalisme en kent eveneens een extreem lange levensduur. Door de EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER worden onderdelen als bekabeling niet alleen beschermd. Maar, ook nog eens mooi weggewerkt wat het geheel een moderne, minimalistische uitstraling geeft.

Zonnepanelen monteren op een plat dak

Omdat de panelen in zowel landscape-als portretopstelling geschakeld kunnen worden, is zonnepanelen montage op bijna elk plat dak mogelijk. Het systeem kan daardoor namelijk gemakkelijk over eventuele oneffenheden en obstakels worden geplaatst. Daarbij is het ook mogelijk om de panelen te monteren op een pergola of prieel. Wanneer nodig is het makkelijk en zonder blijvende schade te verwijderen.

Wilt u meer weten over het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak? Of als installateur gebruik maken van ons handige montagesysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.