Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Zonnepanelen plat dak montage, meer hier over weten? Kom gerust langs onze showroom voor een bakje koffie!

Zonnepanelen plat dak montage van Evo Energie

Zonnepanelen op plat dak montage? Ervaar de veelzijdigheid van de EVO Excellent constructie. Zonnepanelen kunnen met ons eigen, unieke systeem gemakkelijk op platte daken geplaatst worden. Daarbij is het gemakkelijk de ideale hellingshoek in te stellen of bij te stellen wanneer dat nodig is. Dat betekent dat je gemakkelijk zonnepanelen in de tuin kunt plaatsen, bijvoorbeeld op de garage, carport, overkapping of het tuinhuis.

Door bij montage van zonnepanelen op een plat dak gebruik te maken van het EVO Excellent systeem, verzeker je jezelf van voldoende ruimte onder de zonnepanelen om eventueel toekomstige onderdelen als accutechnologie te plaatsen. Bovendien zorgt deze ruimte ervoor dat de zonnepanelen gekoeld worden door de wind en daarmee de opbrengst van zonne-energie verhogen!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een zonnepanelen plat dak montage? Neem contact met ons op. We voorzien je graag van passend advies.

Zonnepanelen plat dak | Duurzaam & veilig

(Extra) zonnepanelen op een plat dak monteren met het montagesysteem van EVO Energie levert niet alleen een hoge opbrengst op. Het beveiligt de installatie ook tegen diefstal of vandalisme en kent eveneens een extreem lange levensduur. Door de EVO EXCELLENT SAFETY CONTAINER worden onderdelen als bekabeling niet alleen beschermd. Maar ook nog eens mooi weggewerkt wat het geheel een moderne, minimalistische uitstraling geeft.

Zonnepanelen monteren op een plat dak

Omdat de panelen in zowel landscape-als portretopstelling geschakeld kunnen worden, is zonnepanelen montage op bijna elk plat dak mogelijk. Het systeem kan daardoor namelijk gemakkelijk over eventuele oneffenheden en obstakels worden geplaatst. Daarbij is het ook mogelijk om de panelen te monteren op een pergola of prieel. Wanneer nodig is het makkelijk en zonder blijvende schade te verwijderen.

Wil je meer weten over het plaatsen van zonnepanelen op een plat dak? Of als installateur gebruik maken van ons handige montagesysteem? Neem vrijblijvend contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden.

plat dak montage

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!