Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.
Wil jij werken bij Evo-Energie? Wij zijn op zoek naar 15 monteurs, 2 elektromonteurs, 2 verkopers zonnepanelen/laadpalen.
Showroom bezoeken voor een advies zijn alleen op afspraak.

Zonnepanelen reinigen prijs weten? Neem dan gerust contact met ons op!

Zonnepanelen reinigen prijs of prijsopgave?

Zonnepanelen zijn zo gemonteerd dat ze bestand zijn tegen regen, storm, sneeuw en hagel. Bovendien hebben veel zonnepanelen een zelfreinigende coating, waardoor de panelen weinig onderhoud nodig hebben. Toch kan het zijn dat na verloop van tijd het glas vuil blijft door stof, sneeuw, bladeren, vogelpoep en mos. Door het vuil kan het zonlicht de zonnepanelen moeilijk bereiken waardoor de energieopbrengst terug kan lopen. Om die reden is het verstandig om uw zonnepanelen te reinigen. Naast het schoonmaken van de zonnepanelen controleren wij ook altijd de functies en plegen we daar waar nodig is onderhoud.

Zonnepanelen reinigen prijs weten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte door te bellen naar 0314 – 3607 57, stuur een mail naar info@evo-energie.nl of vul het onderstaand formulier in.

Wat is de prijs van zonnepanelen reinigen bij EVO Energie?

EVO Energie is de specialist op het gebied van zonne-energie. Onze specialisten kunnen naast het schoonmaken van zonnepanelen ook reparaties verrichten en storingen verhelpen. Dit is ook mogelijk bij systemen die niet bij ons gekocht zijn. De energieopbrengst van zonnepanelen is namelijk het hoogst als de panelen optimaal werken en schoon zijn! Wilt u uw zonnepanelen laten reinigen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

zonnepanelen reinigen prijs

Onze projecten:

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder

Kasteel de Kelder is dit jaar voorzien van 36 panelen met een grondopstelling van 36 panelen.

excellent earth didam

EVO Excellent Earth

In Didam onlangs weer een grondopstelling met 18 zonnepanelen geplaatst. het bijzondere aan deze veldopstelling is dat door zijn eenvoud het een mooie oplossing is in de tuin of weiland.

halle 30 poly panelen

Halle 30 Poly panelen met SolarEdge

Op een van de eerste zonnige dagen van dit jaar waarbij de temperatuur ook nog eens aangenaam was, mochten wij bij dit gezin in Halle de groenestroom installatie aanleggen.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief!