Een laadpaal thuis hebben?

Heeft u een elektrische auto? Geniet dan van het voordeel om een laadpaal thuis te hebben. Bij Evo Energie helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste laadpaal.

Het gemak om thuis een laadpunt te hebben

Als u een elektrische auto heeft wilt u zich geen zorgen maken over het opladen ervan. Door een laadpaal thuis te hebben kunt u deze zorgen direct wegnemen. Altijd een vast oplaadpunt voor uw zelf, hoe makkelijk wilt u het hebben? Geen rondjes rijden opzoek naar een oplaadpunt en geen gedoe met allerlei kabels. Sluit uw auto in de nacht aan op de laadpaal en de volgende ochtend kunt u met een volle accu naar uw bestemming rijden. Gaan er meerdere auto’s gebruik maken van uw laadpaal? Geen zorgen, u kunt er ook voor kiezen om een laadpaal te kiezen zonder vaste kabel. Op deze manier bent u flexibel en kunt u wisselen met kabels.Laadpaal Thuis 500x393, laadpaal, laadpaal thuis, laadpaal installeren, eigen laadpaal

Uw laadpaal thuis installeren zonder gedoe

Het aansluiten van een NewMotion-laadpaal is heel eenvoudig. Met onze persoonlijke installatie service en ondersteuning helpen wij u bij het installeren van de laadpaal en beschikt u in een mum van tijd over uw eigen laadpaal. Ook de aanschaf van een laadpaal is eenvoudig. U heeft geen toestemming van de gemeente nodig om een laadpaal op uw oprit neer te zetten. Wat u wel bij de gemeente na kan vragen is of er een subsidie mogelijk is. Sommige gemeentes geven particulieren hier de mogelijkheid voor, op deze manier kunt u nog voordeliger uitkomen.

Een laadpaal van Evo Energie

Benieuwd naar onze laadpalen en welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@-evo-energie of door te bellen naar 0314-360757. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste laadpaal voor thuis gebruik.